Categories

gangguan bekalan air

Posted :Tuesday, August 20, 2019 by hafizan Send Maill

gangguan bekalan air y terlalu kerap berlaku di area Taman Kempas, Johor Bharu.kami mengalami ketiadaan bekalan air termasuk hari ini sdh melangkaui 3hari tanpa notis makluman.Pada bulan ini sahaja sdh 3x,dan menyeluruh untuk tahun ini sudah lebih...

Staff SSM biadap

Posted :Tuesday, August 20, 2019 by Nur Hazrati Zulkefli Send Maill

Pegawai SSM Kota Sri Mutiara Kota Bharu Kelantan perempuan baju kurung kuning kaunter 3. First time saya pergi daftar akaun bisnes tak tau apa2 proceed buat sendiri guna komputer disediakan dan bila sampai untuk print surat dengan angkuh...

gangster india want to take over kota kemung shah alam

Posted :Monday, August 19, 2019 by steven teng Send Maill

seorang penjaja sesiapa menjual makan BAO dihadapan MAGICBOO pada setiap malam isnin hingga jumaat memberitahu. geng kongsi gelap india datang untuk mengutip wang setiap bulan. maklumat dari penjaja tersebut. semua penjaja dikawasan kota kemuning...

MBSA terima rasuah

Posted :Monday, August 19, 2019 by chandran Send Maill

seksyen 25 taman sri muda.shah alam banyak penduduk membuat renovation rumah tanpa pelan-pelan dikeluarkan / diluluskan oleh pihak berkuasa tempatan (MBSA).tak ada tindakan diambil sampai masa kini. penduduk disini langsung tiada...

PATI

Posted :Monday, August 19, 2019 by Ahmad faizal Ashar Send Maill

Kebanjiran terlalu ramai PATI khususnya warga indonesia di kawasan pangsapuri suci,jalan sri jati 3,taman sri jati 58200.berdekatan jalan puchong bersebelahan masjid abdul rahman bin auf.majoriti penyewa rumah di pangsapuri suci.untuk makluman...

PATI

Tiada Notis Penghantaran

Posted :Monday, August 19, 2019 by NURUL NADIA JANNAH Send Maill

POSLAJU MALAYSIA SEREMBAN TIDAK MELETAKKAN APA APA NOTIS PENGHANTARAN DI RUMAH DAN TIDAK MENYATAKAN BAHAWA MEREKA TELAH MENGHANTAR BARANG KETIKA SAYA TIADA DI RUMAH. DAN APABILA SAYA MEMINTA UNTUK ORANG LAIN MEWAKILKAN SAYA UNTUK MENGAMBIL BARANG...

staff kerajaan jkr selangor

Posted :Sunday, August 18, 2019 by mohd nazmi b shariff Send Maill

saya melihat pada awal bulan segelintir staff jkr tidak hadir ke pejabat dan punch card tidak ada masuk dan keluar *kosong* ..tetapi bila sampai 20hari - 30hari bulan.dimana punch card itu terus penuh..sama seperti staff yang betul hadir ke...

Tiada rangkaian telefon/internet

Posted :Sunday, August 18, 2019 by Mohamad izzat mohamad nayan Send Maill

Masalah tiada rangkaian telefon dan internet menyusahkan penduduk kampung untuk berhubung, dahulu sebelum adanya pencawang baharu dibina di kg ini rangkaian amat baik tetapi setelah ia dibina rangkaian makin teruk dan sehingga langsung terputus...

Monsoon drain blockage due to big stones

Posted :Sunday, August 18, 2019 by ONG CHEN YEAR Send Maill

The monsoon drain in front of my house is blocked by the broken stones caused by the erosion during heavy rain. This has caused aedes mosquitoes to breed. This is a long overdue issue since last year but nothing is done by the authorities. Kindly...

Jiran sebelah baiki engin kereta diesel cuci depan rumah saya

Posted :Sunday, August 18, 2019 by Sheng kar wai Send Maill

Cuci engin pakai diesel bau sampai rumah dalam

Jiran belakang rumah buat bising

Posted :Sunday, August 18, 2019 by Taufik Bin Ahmad Send Maill

Saya nak membuat aduan bunyi bising yang datang dari rumah belakang saya, saya rasa tak tenteram langsung duduk rumah. Selalunya pukul 5 petang sampai pukul 7 malam dia akan buka radio dengan lagu yang kuat mengganggu jiran lain. Kadang kadang...

PATI

Posted :Saturday, August 17, 2019 by Khairul nizam Send Maill

Pls refer my complaints attached.

Gangguan anjing liar

Posted :Saturday, August 17, 2019 by Kalaiyarasu a/l Santiran Send Maill

Merujuk kepada perkara diatas, Saya ingin mengadu bahawa terdapat beberapa anjing-anjing liar di kawasan kediaman saya yang tanpa pengawasan dan lesen yang sepatutnya. Anjing-anjing tersebut sering mengganggu anak-anak saya dan anak-anak jiran...

Unifi tidak berfungsi

Posted :Saturday, August 17, 2019 by MOHAMAD NORFARIDZAN BIN ABDULLAH Send Maill

Internet tidak berfungsi dah nak dekat seminggu. Setiap hari contact TM,tapi macam takde tindakan.Asyik jawapan sama je, harap bersabar. Kalau kita lambat bayar bil, boleh pulak dorang tak sabar nak potong line.

Sistem Perparitan Yang Mendukacitakan

Posted :Friday, August 16, 2019 by Muhd Zahid Bin Mahmood Send Maill

Saya salah seorang penduduk Taman Seri Gelam Jalan Datuk Hasyim 16800 Pasir Puteh Kelantan ingin membuat aduan tentang sistem perparitan yang amat mendukacitakan. Selama hampir 15 tahun mendiami taman perumahan ini. Namun sehingga kini tiada...

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next