Categories

kilang beroperasi secara haram

Posted :Friday, June 14, 2019 by samim Send Maill

Dear sir, Saya ingin memaklumkan disini ,bahawa sebuah kilang beralamat jln putera ,di lorong putera kluang 86000 johor, akn disertakan gmbr sekali ,iaitu kilang sarang burung ,kilang ini beroperasi dah lebih 10 tahun , menggaji pekerja warga...

aduanrakyat.com

WARGA ASING KERJA MENGGUNAKAN PERMIT YANG SALAH DAN SESUKA HATI BUAT BISNES MENGGANGGU GUGAT BISNES ORNG LAIN

Posted :Friday, June 14, 2019 by SALMA BINTI ABD. WAHID Send Maill

Saya ingin membuat aduan berkenaan seorang warga Bangladesh yang bekerja sebagai marketer di syarikat pengiriman wang iaitu Ria money Transfer beralamat No 25 Jalan Dato Rauf 86000 kluang . 1.Bekerja di situ sejak 10 tahun yang lepas dengan...

aduanrakyat.com

Bekerja tanpa permit

Posted :Friday, June 14, 2019 by Nor fatin shazwanie Send Maill

Saya nak buad aduan terdapat warga asing yang bekerja di kedai makan, seramai 4 atau 5 orang yg bekerja di premis kdai makan. Yg beralamat warung pak usop, jalan cameron highlands simpang pulai 31300 kg kepayang perak (kedai berdekatan trafik...

Tak pernah isi apa apa, tapi terima pos surat berulangkali dari company yang tidak memberitahu apa nama company mereka dan mereka ada maklumat peribadi saya

Posted :Friday, June 14, 2019 by Jeanie Jean A. Gravino Send Maill

Wassalam. Saya nak buat aduan, saya dah 3 kali terima surat dari company yang sama. Tapi dalam surat tu tak bagitahu apa nama company mereka menyebabkan saya sukar membut aduan. Semua maklumat peribadi (no. Ic, no. Telefon, nama penuh) semua ada...

http://kerjaparttimejobs.blogspot.com/?kerjaparttimejobs.blogspot.com&m=1

nirse kurang ajar

Posted :Thursday, June 13, 2019 by LEE MEI LING Send Maill

I went to the Product inspection check-up with my friend.The nurse lady over there didn't have a good face to show it to my friends... My friend said that she should not check in her husband's side, because her husband did not have...

pendatang tanpa izin

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by wati Send Maill

pendataang tanpa izai- tak bayar sewa- di block 12, level 5 room no. 2- Petaling indah- no passport- no visa

bahaya simpang masuk ke taman

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by zamri bin ab rahman Send Maill

salam tuan, saya mewakili penduduk taman sendayan indah memohon jasa baik pihak jkr untuk membuat penelitian semula berkaitan tahap keselamatan simpang utama masuk ke taman sendayan indah Acapkali juga berlaku kemalangan disebabkan kedudukan...

-

Parcel Undelivered

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by Abdul Razak Yaacob Send Maill

Barang tidak di hantar ke alamat yang sepatutnya. Tiada apa2 notice bersabit barangan tersebut diberi. Penerima langsung tidak di hubungi melalui talipon, email dsbnya.

Impolite staff/Kakitangan yang tidak sopan.

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by Christopher Send Maill

Kepada tuan/puan, Pagi tadi pada 12hb Jun 2019, saya berada di MARDI Jalan Kebun Klang pada jam lebih kurang 10:30am untuk membeli benih dan membuat pertanyaan. Malangnya seorang kakitangan pihak MARDI bukan sahaja tidak mempunyai kesabaran...

KENDERAAN BERASAP

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by RG CHANDRA Send Maill

Semasa perjalanan daripada toll juru menuju keselatan pada pukul 2:35pm, sebuah Lori minyak mengeluarkan asap tebal. Gambar disertakan

Cara transport bahaya

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by Teh Chong Meng Send Maill

Tuan, Sila rujuk kepada gambar yang diattached. Adakah cara pengangkutan besi buruk begitu amat bahaya?

Peniagaan warga asing

Posted :Wednesday, June 12, 2019 by Yoga Varan Send Maill

Bangsa bangla Myanmar Nepal meniaga. Tapak pembinaan, eko botanic. Iskandar puteri. Dah panggil majlis pun takde orang nak ambil tindakan. Dikatan tapak pembinaan adalah tapak persendirian. Tidak adil.

anjing liar

Posted :Tuesday, June 11, 2019 by zabidi sulaiman Send Maill

anjing liar berkeliaran dalam kawasan Taman dengan jumlah yg banyak mengganggu persekitaran dan membahayakan kanak-kanak dlam kawasan taman

Trafik light

Posted :Tuesday, June 11, 2019 by Hazizan Send Maill

Selamat sejahtera. Aduan ini adalah susulan dari aduan yang telah dibuat pada 12/6/19. masih tiada tindakan dr JKR terhadap trafik light yang menghala ke Sg Buloh dari Shah Alam di persimpangan Puncak Alam. Jalan sesak teruk kerana masa trafik...

Flood

Posted :Tuesday, June 11, 2019 by Zulkifli Ismail Send Maill

Kawasan kampung kami kerap kali dilanda banjir stiap Kali hjn lbtI@ brlarutn akibat projek2 perumahan dan tiadanya apa2 tindakan untuk mngatasi mslh bnjir ini sprt membesarkan sungai mahupun pmntauan projek2 perumahan olh phk2 brkuasa. Pnduduk...

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next