Categories

TANGKI SEPTIK PENUH

Posted :Friday, August 16, 2019 by Mohd Nazri Send Maill

Pada 9/7/2019,,pihak Indah Water ada sedut tangki septik rumah saya,3/4 hari selepas tu sy semak tangki tu, hanya surut sedikit sahaja, saya ingat perkara tu sementara sahaja,ari nie sy ada call ke N buat aduan ke Indah Water Kuala Terengganu,,...

Awal bulan Julai dah pam,sekarang tangki dah penuh balik 16 Ogos

Posted :Friday, August 16, 2019 by Mohd Nazri Send Maill

Rumah saya baru je, najis di pam pada awal bulan Julai 2019, hari ni tanggal 16 Ogos 2019, tangki dah penuh balik,,banyak mana je pihak Indah Water , pam/ sedut tangki najis tu, tak sampai 2 bulan bulih penuh balik, mohon pihak Indah Water siasat...

Hilang Keselesaan ETS

Posted :Friday, August 16, 2019 by Francis Lim Send Maill

Pada 16/08/19, saya menaiki ETS dari KL balik ke Ipoh, sepanjang perjalanan saya terpaksa dihimpit dengan seorang penumpang yang berbadan besar (XXXL), kebetulan saya pun bukan yang bersaiz kecil. Setelah sebahagian kerusi saya diambil oleh saiz...

Nurse impolite

Posted :Friday, August 16, 2019 by Siang Hoi Wa Send Maill

When i call to made an appointment for fomema, asking me came on Friday,3pm. Afeter i arrived, said that today many people need to wait for an hour. Then i asking back why already had an appointment still need to wait so long time, they answer me...

Sampah dibawa naik turun mengunakan lift penduduk

Posted :Friday, August 16, 2019 by Ahmad Bahauddin Edrees Mohd Shafiq Send Maill

Salam Sejahtera, saya hendak meminta jasa baik dari pihak tuan untuk mengambil tindakan dimana alamat diatas iaitu Pangsapuri Berembang Indah mengalami masalah dengan pengunaan lift untuk sampah. Lift kegunaan khas untuk pembuangan tidak dibaiki...

Pencerobohan Pukat Tunda

Posted :Friday, August 16, 2019 by Abd Halim bin Yahaya Send Maill

Aduan kami : Nelayan Sg. Chenaam, Sg. Acheh Pulau Pinang terancam akibat pencerobohan bot pukat tunda (Apollo) haram ====================================== 1. Mata pencarian lebih 200 keluarga nelayan di Sg. Chenaam, Sg. Acheh Pulau Pinang...

Pencerobohan Pukat Tunda

Posted :Friday, August 16, 2019 by Abd Halim bin Yahaya Send Maill

Aduan kami : Nelayan Sg. Chenaam, Sg. Acheh Pulau Pinang terancam akibat pencerobohan bot pukat tunda (Apollo) haram ====================================== 1. Mata pencarian lebih 200 keluarga nelayan di Sg. Chenaam, Sg. Acheh Pulau Pinang...

Pendaftaran

Posted :Thursday, August 15, 2019 by Siti Asma’ Nor Salehan Send Maill

Saya bawa adik saya untuk rawatan gigi. Tapi pegawai pendaftaran tidak menerima pendaftaran baru untuk adik saya dengan alasan perlukan ibu bapa bagi pendaftaran baru. Saya harap pegawai yang berkenaan dapat mengambil tindakan bagi memudahkan...

Salah Laku Penjawat Awam

Posted :Thursday, August 15, 2019 by salina binti rahim Send Maill

Disini saya ingin membuat aduan keatas dua orang penjawat awam bernama ahmad zamil bin maizan dan nurulrabiatul binti jafri yang berkhidmat di MARDI kuala Linggi,Melaka.Mereka selalu membuat salah laku becumbuan di dalam pejabat.Mereka berdua...

Pendatang Tanpa Izin (PATI)

Posted :Thursday, August 15, 2019 by DZ Send Maill

Ramainya orang Tanah Arab dan Tanah Besar China di Cyberjaya terutama di Serin Condominium, di Domain Cyberjaya dan Neo Cyber. Mohon Pihak Imigresen datang pantau. Tolong la. Dah macam2 kes di Cyberjaya ni yang masuk news.. kebanyakannya...

No work permit

Posted :Wednesday, August 14, 2019 by Myra Send Maill

Saya dapati terlalu ramai pekerja indonesia,bangla dia sungai renggit hingga le penghujung Tg.Pengerlih(restaurant ) Yg mengajikan perkerja yang tidak mempunyai permit! Kerana setiap bulan mesti ramai dianorg ni Di JT Tanjung Pengerlih..pulang...

-

shah alam=pemandu berbahaya =WSF 7965

Posted :Wednesday, August 14, 2019 by spiderman Send Maill

WSF 7965 pemandu berbahaya/tidak memakai helmet shah alam=taman sri muda=seksyen 25 ramai pemandu motorsika tidak memakai helmet. ada yg bawah umur. bila suatu accident berlaku.ahli keluarga mereka akan mempersalahkan orang laen. taman sri...

MBSA malas

Posted :Wednesday, August 14, 2019 by sharifah farhana Send Maill

MBSA tidak menjaga kawasan taman sri muda. no:1 berniaga / kilang haram -rumah flat menjadi gerai makan. rumah teres menjadi kedai cuci kereta.banyak juga kilang haram ditepi sungai. no:2 meniaga tanpa lesen. warga asing...

Aduan

Posted :Wednesday, August 14, 2019 by Hjh.Azizah bt ismail Send Maill

Jam 10.30pg,tarikh 14.8.19 saya keklinik xray utk ambil tarikh dan diarah kebilik5.tanpa berlengah saya pergi berjumpa dr dan dimaklumkan agar keklinik xray ,saya pun terus kebilik xray semula dan bertanya dimana biluk 5.terus ditengking nuese...

NOT RESPONSIBLE

Posted :Tuesday, August 13, 2019 by Noor Izaty Aryani Send Maill

Semalam (13/08/19) saya ke hentian kajang untuk membuay passprt. sy bertanya pada pegawai bertugas bila boleh saya ambil passport saya. dia kata pukul 7.30 pagi hingga 4.30 ptg sahaja. saya memang taksempat nak ambil pada hari berkenaan jadi saya...

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next