Categories

tiang telekom

Posted :Saturday, January 11, 2020 by noorjan binti lall din Send Maill

salam,saya minta pihak telekom untuk tolong mengalihkan tiang telekom tersebut ke tepi kerana ia menganggu pagar rumah saya,dan saya hendak extend pagar saya supaya saya dapat letakkan kenderaaan saya tersebut ke dalam rumah,sekian terima kasih.

Staff Kurang Ajar

Posted :Friday, January 10, 2020 by Ali Send Maill

Staff sombong Haramjadah tidak membantu berkenaan pertanyaan poslaju international ke UK. Melayan secara sambil lewa tiada professionalism. Tidak berbudi bahasa. Lokasi: UTC Kota Kinabalu Nama Staff: Mardiah/Marziah Kaunter: 4 Tarikh: 10/1/2020

Jalan raya banyak lubang

Posted :Friday, January 10, 2020 by Lovear bin Jefrin Send Maill

jalan kampung longgom besar kudat banyak lubang...asal hujan kendraan susah mau jalan...

Tiada line internet

Posted :Friday, January 10, 2020 by Lovear bin Jefrin Send Maill

Kampung tiga papan kudat,,line celcom tiada internet..

MENJUAL ROKOK SELUDUP

Posted :Friday, January 10, 2020 by ADZMIN BIN ADNAN Send Maill

MENJUAL ROKOK SELUDUP

Staf Wanita Pos Malaysia Kuala Selangor tidak tahu berkenaan produk Pos Malaysia dan memberi maklumat salah

Posted :Friday, January 10, 2020 by Farah Wahidah Send Maill

Hari ini saya meminta adik saya mengepos barang saya. Saya tinggal di luar negara. Saya minta adik saya tanyakan pos yg murah untuk international pos. Tetapi staf wanita yang menjaga kaunter pos pada jam sekitar 12-1.00pm tidak tahu tentang produk...

Menonton TV disekolah tadika

Posted :Friday, January 10, 2020 by Aishah Muhammad Send Maill

Tolong pantau Dan membuat larangan menonton television pd setiap sekolah tadika. Ini kerana Ada sebuah sekolah tadika di putrajaya kerap memberikan pelajarnya menonton television pd sesi pembelajaran. Tindakan larangan ini adalah wajar kerana ia...

Semakin ramai penjual rokok seludup di kaki lima kedai tong guan..

Posted :Friday, January 10, 2020 by Salmah binti danil Send Maill

Saya ingin megadu telah ramai pejual- penjual rokok seludup di kaki lima kedai tong guan, mereka ini terdiri dari PTI.. Serta ada jga yang menjual nombor gelap... pihak penguatkuasa tidak mengambil tindakan terhadap mereka...

Aduan berkenaan PATI

Posted :Thursday, January 9, 2020 by NORAFZAN MOHD TERMIZI Send Maill

Terdapat ramai PATI yang tinggal di kawasan perumahan Di Taman Golden ini. mereka menyewa rumah teres dan juga rumah2 di tanah lot. Kebanyakkan mereka tidak mempunyai permit kerja dan ada yang tiada passport. Mohon kerjasama pihak imigresen...

pekerja asing

Posted :Thursday, January 9, 2020 by siva Send Maill

Saya Ingin Membuat Aduan Mengenai Pati Di Lokasi - 1st Floor, 70, Jalan SS 2/67, 47300 Petaling Jaya Selangor .Kedai rambut " nightingale hair studio " waktu malam dari 8pm sampai 12am ada beberapa pekerja asing yang tiada permit kerja . Di...

Tidak menjalan tugas

Posted :Thursday, January 9, 2020 by Josep bin antui Send Maill

Ramai penjajah terdiri dari pti di sekitar pekan kota marudu, dan majlis tidak menjalan kan tugas mereka , seolah- olah meraka membuta babi saja .. penjual rokok seludup juga bebas menjual di sekitar kaki lima pekan kota marudu, serta menjual...

Klinik Kesihatan Seksyen 19 Shah Alam Tak Pernah Nak Angkat Call

Posted :Thursday, January 9, 2020 by Mohammad Nazrul Azar Jamaluddin Send Maill

Klinik kesihatan Seksyen 19 Shah Alam tak dapat di hubungi langsung. dah call berkali-kali, call di letak. Bila saya tanya pada pengguna yang lain, mereka cakap yang KK seksyen 19 ni memang dah banyak kali buat macam ni.

Penghargaan atas kecekapan melaksanakan tugas dan budi bahasa yang baik oleh pihak imegresen sandakan.

Posted :Wednesday, January 8, 2020 by Sarah Binti Salamat Send Maill

Assalamualaikum Tuan/Puan. Saya merupakan penduduk asal Lahad Datu. Pada 8 januari 2020 lebih kurang pada jam 11.50am saya serta adik saya berurusan di jabatan imigresen sandakan kerana masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan oleh jabatan...

GANGGUAN OLEH BENGKEL KERETA

Posted :Wednesday, January 8, 2020 by NADZIRAH MUNIRAH RAMLI Send Maill

Saya dah duduk sini dlm 20 lebih tahun, tp kalini yg paling tak tahan bila ada pembukaan bengkel pengubahsuaian kereta di hadapan rumah. Adakah itu dibenarkan? Sedangkan ini kawasan perumahan. Kereta2 pelanggan habis di letakkan di hadapan rumah...

Bunyi bising

Posted :Wednesday, January 8, 2020 by Amirul Send Maill

Jiran membuat bising mengganggu ketenteraman awam dengan muzik terlalu kuat.

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next