Categories

Alamat Rumah sama dengan Bread Top

Posted :Tuesday, August 13, 2019 by Chun Kok Yoong Send Maill

Alamat rumah saya sama dengan alamat Bread Top Kedai Kek..Saya cuba mencari kepastian semua deretan kedai itu sama alamat dengan deretan rumah kami..sila semak semula pada pihak yg wajib..terima kasih

www.aduanrakyat.com

Sekolah memandu

Posted :Tuesday, August 13, 2019 by ENGKU KHAIRUL BARIAH Send Maill

Pengajaran sambil lewa.guru tidak berada bersama pelajar di lapangan.meminta bayaran tambahan sedangkn dalam perjnjian bayaran awal sebanyak rm1600 adalah sampai pelajar lulus dan memperolehi lesen memandu.apabila kandas.kena bt bayaran pulak...

Nilaian Pasaran Rumah

Posted :Tuesday, August 13, 2019 by TAN YAN JUN Send Maill

LHDN bagi Nilaian pasaran rumah terlalu tinggi pada RM310,000.00 kerana saya membeli rumah itu dengan RM140,000.00 sahaja. Telah buat aduan kerana rumah itu berada di kawasan banjir dan rumah berumur 70 tahun. Kalau nilaian itu betul, saya bolih...

http://lhdn.gov.my

Nilaian Pasaran Rumah

Posted :Tuesday, August 13, 2019 by TAN YAN JUN Send Maill

LHDN bagi Nilaian pasaran rumah terlalu tinggi pada RM310,000.00 kerana saya membeli rumah itu dengan RM140,000.00 sahaja. Telah buat aduan kerana rumah itu berada di kawasan banjir dan rumah berumur 70 tahun. Kalau nilaian itu betul, saya bolih...

http://lhdn.gov.my

Jiran buat bising

Posted :Monday, August 12, 2019 by Noraini hassim Send Maill

Tidur selalu terganggu kerana sorang budak sering menjerit tengah malam macam kene histeria.budak tetsebut sering bergadung dengan ibunya menjerit jerit tengah malam sehingga mengganggu jiran tetangga yang sedang tidur.teguran telah dibuat tetapi...

Jiran Buang Sampah Dibelakang Rumah

Posted :Monday, August 12, 2019 by Jannatunisah bt Mohd Zaib Send Maill

Assalam, saya nak buat aduan mengenai jiran makcik saya. Mereka suka buang sampah dibelakang rumah, padahal tong sampah besar dah disediakan. Perkara ini mengundang bau busuk dan nyamuk yang sangat banyak. Harap pihak berwajib dapat ambil tindakan

Operating hours

Posted :Monday, August 12, 2019 by Ng Su Quan Send Maill

I'm quite surprised when I went into the clinic, the front counter staff refuse to take patient. I went in at 8.43pm, and checked their working hours should be till 10pm. It is really unprofessional as I saw there are still patients waiting inside...

perkerja asing melampau

Posted :Sunday, August 11, 2019 by nini Send Maill

no.24 taman desaria ada warga asing yang mengaku boss di permis terbabitsaya tidak berpuas hati kenapa kerajaan tidak ambil tindakan pada hal lesen tersebut atas nama isterinya tapi bangladesh itu yang menjadi boss di syarikat tersebut..

Over charge my touch n go

Posted :Sunday, August 11, 2019 by How Swee Lai Send Maill

I'm and my husband from kg batu KTM station to mid valley ktm station charge my touch n go card rm25++ each, so how to make refund to us. Please improve your touch and go machine. Eveytime same problem have to face.

Pendatang Asing (China) Dan kerja yang tak bermoral

Posted :Sunday, August 11, 2019 by Lim Shen Chie Send Maill

Pendatang asing China yang permit dah luput, kerja massage yang tidak bermoral. Nama Kedai: Pusat Penjagaan Kesihatan Alamat: 2-14, Jalan Wangsa 2/5, Taman Wangsa Permai, 52200 Kuala Lumpur, Selangor

Tun susu kemek

Posted :Sunday, August 11, 2019 by Imelda Richard Send Maill

Saya membeli susu baby melalui shope tetapi sangat mengecewakan apabila tin susu tersebut kemek walaupun seller sudah meletakkan sticker fragile dan tin susu sudah pun dibungkus dengan kertas buble.. Perkara ni sudah dua kali berlaku.. Nampak...

barang tidak sampai..

Posted :Saturday, August 10, 2019 by Salimah yusuf Send Maill

Item tidak sampai.item di hantar pada 1/8/2019.sehingga sekarang sya belum menerima item tersebut. Item tersebut ada lah sangat penting dan saya sangat perlu. Item ada lah kad jemputan perkaheinan. majlis saya pada 14/8/2019. Tapi item tersebut...

www.pos laju.com

RAYUAN KURANGKAN INTEREST LOAN RUMAH - HONG LEONG BANK TIDAK DI LAYAN

Posted :Saturday, August 10, 2019 by ZULKEIFLI BIN AYOB Send Maill

ASSALAMMUALAIKUM TUAN DAN PUAN, SAYA ADA MEMBELI RUMAH DI SEREMBAN DAN MEMINJAM LOAN DI HONG LEONG BANK BHD SUDAH LEBIH10 TAHUN DAN ADA JUGA MEMEGANG CREDIT CARD WAKTU DULU. PADA BULAN JUN 2019 TAK SILAP SAYA KERAJAN ADA MEMBUAT PENGUMUMAN...

Kumbahan IWK

Posted :Friday, August 9, 2019 by Mohd Razali Bin Abd Talib Send Maill

Kumbahan melimpah di kawasan PPR amanjaya parit haji wahab tanjung piandang perak.Hampir setahun saya terpaksa membuka besi penutup najis semata mata membuabg sisa najis yang bertakung.laporan kepada Indah water telah dibuat.Sehingga sekarang...

Posmen pemalas nak naik atas hantar barang

Posted :Friday, August 9, 2019 by Yusnita Binti Yusoff Send Maill

Saya ingin membuat aduan berkenaan dengan posmen Dato Onn yang pemalas. Tengahari tadi dia ada datang ke kilang saya untuk hantar barang, tapi malas nak naik atas dan terus keluar dari kilang saya tanpa menghantar barang saya tu. Lepas tu dia SMS...

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next