Categories

BARANG MASIH DI PEJABAT POS SELAMA DUA HARI

Posted :Friday, November 16, 2018 by Nurulhuda Mohd Zulkifli Send Maill

Saya beli barang di shopee. Item picked up di Pejabat Pos Laju Ipoh jam 8.36pm ER658079969MY(15/11/18) barang nak pos tu dlm ipoh je pun tak boleh hantar. Sepatutnya pagi atau tengahari dah boleh dapat barang. Hari ni 16/11/18 (Jumaat). Sy nak...

paip saj bocor

Posted :Thursday, November 15, 2018 by Muhamad Hidayatullah Send Maill

paip saj johor bocor bersebelahan sekolah rendah taman tun..

menjalankan siasatan -kastum terima rasuah

Posted :Wednesday, November 14, 2018 by ravi m Send Maill

saya telah baca aduan pada 4hb oct 2018 kes menjual rokok seludup di kedai cuci kereta di alamat 29g jalan anggerik vanilla u31/u 40460 kota kemuning shah alam selangor. dalam sebulan ini.pekerja warga bangadesh menjual rokok seludup itu masih di...

staff aeon big mabuk di tepi jalan

Posted :Wednesday, November 14, 2018 by ain Send Maill

dua owg staff aeon big menganggu awek melayu selepas mabuk di taman sentosa klang.dye owg tu selalu melepak di tmn bermainan kanak kanak.

pasang cermin hitam kenderaan

Posted :Wednesday, November 14, 2018 by kamal Send Maill

kenderaan pasang cermin hitam sampai langsung xleh nampak,no kenderaan itu WNR7759.perodua grey.diduduki 3 orang india di kampung jawa.suspek projet jenayah.

suspek terlibat aktiviti haram

Posted :Wednesday, November 14, 2018 by caroline jacob Send Maill

sebuah kereta jenis waja warna brown no plat bhw7331 adalah suspek terlibat dengan aktiviti memberi pinjaman wang tidak berlesen. suspek yg dinyatakan diatas berada di kawasan taman sri muda dan kampung jawa shah alam.

Dog barking

Posted :Tuesday, November 13, 2018 by Arul kumaran Send Maill

At 55 dataran tasek timur 8 taman mujur bercham 31400 ipoh. Neighbor Dogs barking day and night, cant sleep at night.

PEGAWAI IMIGRESEN LENGGENG KERJA SAMBIL LEWA

Posted :Tuesday, November 13, 2018 by Choo Shu Hui Send Maill

Assalamualaikum, Pegawai Imigresen Lenggeng di talian 03-87610024 memberi alasan talian Pejabat Rekod sibuk sedangkan setiap kali bila call talian 03-87611259, kemudian call semula 03-87610024 baru nak jawab phone. Kemudian setiap kali bila...

PEGAWAI IMIGRESEN LENGGENG KERJA SAMBIL LEWA

Posted :Tuesday, November 13, 2018 by Choo Shu Hui Send Maill

Assalamualaikum, Pegawai Imigresen Lenggeng di talian 03-87610024 memberi alasan talian Pejabat Rekod sibuk sedangkan setiap kali bila call talian 03-87611259, kemudian call semula 03-87610024 baru nak jawab phone. Kemudian setiap kali bila...

PEGAWAI KERJA LEWA

Posted :Tuesday, November 13, 2018 by Choo Shu Hui Send Maill

Assalamualaikum, Pegawai Imigresen Lenggeng di talian 03-87610024 memberi alasan talian Pejabat Rekod sibuk sedangkan setiap kali bila call talian 03-87611259, kemudian call semula 03-87610024 baru nak jawab phone. Kemudian setiap kali bila...

KLINIK KOTOR

Posted :Tuesday, November 13, 2018 by MOGANASUNTHARAM Send Maill

Poliklinik Dan Pembedahan Krishna (subang Jaya) No. 20, Jalan Usj 8/2a, Subang Jaya, Petaling Jaya, 47610, Selangor Darul Ehsan - KEADAAN DALAM BILIK RAWATAN TIDAK KEMAS DAN SANGAT BERBAHAYA - CARA MENGENDALI UBAT DAN ALAT PERUBATAN TIDAK...

menyusahkan, tiada pemberitahuan

Posted :Monday, November 12, 2018 by nur hanani binti mat zain Send Maill

Saya pergi ke UTC seremban untuk renew passport pada 12/11/18 selepas waktu bekerja dan diberitahu tidak dapat kerana nombor giliran habis. Penat memandu ke sana dan bayar parking, terus balik. Kemudian, hari ini 13/11/18, saya ke pejabat...

pengetua smk bandar bintulu yg melampau

Posted :Monday, November 12, 2018 by Bayo Sigo Send Maill

Smk bandar bintulu sangat melampau, pengetua memaksa anak anak kami untuk belajar dari pukul 640 pagi hingga 140 petang bagi yang sesi pagi dan 1250 tghari hingga 615 petang bagi yang sesi petang pada tahun 2019 iaitu pada tahun hadapan. Selain...

Passport

Posted :Monday, November 12, 2018 by Kok wai yue Send Maill

Dear Imigresen department, I know your workflow everyday is heavy but I really cannot accept I paid RM200 for an ugly photo which I need to present for every weekly work trip flying oversea. You snap a photo when I’m not ready I want to cry...

Kedatangan PATI semakin ramai di kota marudu, sabah

Posted :Monday, November 12, 2018 by Fadli ahmad Send Maill

Polis dan pihak2 berkuasa di kota marudu semakin malas buat tugas! Makan gaji buta! Buang duit rakyat yang membayar cukai saja! Kota marudu sekarang ini ramai pati! Di kaki lima kedai menjual rokok seludup!

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next