Categories

illegal foreign worker no permit

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by lim boon sing Send Maill

say nak report ada pendatang asing take ada permit dekat port klang alamat lot 11936, jalan perajurit 1,telok gong,42000 port klang, mereka selalu sembunyi dekat belakang kilang tempat tidur mereka , dan atau sebelah kilang nama syarikat...

tidak mesra pelanggan

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by eddy Send Maill

Saya seperti nama di atas ingin membuat aduan berkenaan dengan staf pejabt pos malaysia di pejabat pos 94650 kabong,Betong,Sarawak atas sikap tidak mesra pelanggan & tidak bertanggungjawab serta bersikap biadab. Pada 10/4/2018 saya pergi ke...

dlm system tracking tulis out for delivery, tp 2 hari berturut2 tak deliverd pun

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by nora latip Send Maill

Saya check dalam tracking system pada 9 april 2018, pukul 11 lebih mcm tu tulis item out for delivery... saya tunggu punya tunggu last last dlm system tulis failed tok delivered sebab ada techbical problem. ok sehari saya boleh tunggu. the next...

Penghantaran Lambat

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by Aini Send Maill

Penghantaran sangatlah lambat.. Dlm erti kata lain Lembab.. Sy trace dr 7hb lagi dh ada kat Pejabat Pos PJ.. tapi smpai skrg sy xdapat barang lagi.. Satu hal lagi no tracking tak update kat sistem.. Call xagkat, call cust service iklan je bnyk...

pendatang asing

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by ahmad Send Maill

Kampung sini sekarang ada banyak orang bangla yang sudah tak ada permit kerja dan yang ada pun kerja dan permit tak sama, banyak yang duduk dalam kampung dan ada juga duduk dalam ladang sana

illegal foreigner workers

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by Sim Song Hui Send Maill

Selamat Petang Tuan /Puan I just get some information fr someone this factory i sent you is still using a lot of illegal foreigner workers at Telok Gong. This is the address of the premise https://maps.google.com/?q=2.950763,101.378181. They...

PosLaju Malaysia

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by Soh SiaoLin Send Maill

Pekerja PosLaju malas, langsung tidak sampai pun ke rumah , cakap tak ada orang dekat rumah, call satu kali saya call back cakap kita PosLaju memang macam ini call tak jawap tak pos ,tak pergi rumah tu , saya minta hantar lagi esok, pekerja tu...

penghantaran lambat

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by siti noormah jairi Send Maill

penghantaran barang terlalu lambat dari sabah ke semenanjung.melebihi 8 hari dari tempoh penghantaran biasa

SkynetHaram

Posted :Tuesday, April 10, 2018 by Nani D. Send Maill

The police won't do anything to them. Same thing Skynet and Police. LAZY. Boleh komplain je la.. Haram takda apa perubahan pun. Alu haramkan apa yang skynet menipu Dari aku. Surat sampai rumah aku dengan pos lain takdak masalah. Skynet kata...

bising

Posted :Monday, April 9, 2018 by Ss15/4 Send Maill

tiap2 malam beberapa orang india buka lagu india kuat2 minum dari pukul 12pgi- 6pgi. tidak boleh tidur

Kerja tanpa permit yang sah

Posted :Monday, April 9, 2018 by Nabila fatihah bt mohd nasir Send Maill

Pendatang asing tanpa permit kerja yang sah dan berniaga tanpa lesen.Selain itu menganggu kereta keluar masuk.kedai ameen irfan tomyam jempol negeri sembilan

Contractor bust bangunan sampai 8pm

Posted :Monday, April 9, 2018 by kirana Send Maill

Perumahan block 87 sentul sangat terganggu dengan bunyi bising contractor binaan yang beroperasi hingga 7.45 malam.mohon ambil tindakan terima kasih

lampu jalan raya tidak berfungsi

Posted :Monday, April 9, 2018 by Nurul Shazwani Send Maill

lampu tidak menyala/sensor masa berubah di persimpangan taman pelangi sentul, selekoh berhampiran kg padang balang & sk sentu.

Unifi NO Coverage

Posted :Monday, April 9, 2018 by Chan Hai Choon Send Maill

Saya amat kecewa kawasan khususnya Bandar Darulaman Jitra Kedah Unifi High Speed tidak mampu di sediakan oleh Telekom Malaysia. hanya mampu maximum 8 MB sedangkan , Bandar Darulaman juga ialah sebuah pekan yang sedang membangun yang berhampiran...

penyimpanan tong gas secara haram di kawasan perumahan

Posted :Monday, April 9, 2018 by mohamad haniff bin harun Send Maill

premis membuat stor simpanan tong-tong gas di dalam rumah kedai..premis ini beroperasi secara senyap dan hanya menggunakan pintu belakang untuk mengambil dan menghantar tong gas..mereka tidak menggunakan pintu depan kedai untuk beroperasi kerana...

Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next