Categories

Memandu secara berbahaya

Posted :Saturday, August 3, 2019 by Muhamad Zairi Send Maill

Saya ingin membuat laporan atas kecuaian dan pemanduan yang bahaya oleh pemandu teksi, berwarna hijau atas no pendaftaran HWE5294. Beliau susur keluar secara merbahaya tanpa memberi lampu isyarat ke kanan dan terus masuk ke lorong utama dan secara...

BNH7576 pemandu samseng

Posted :Saturday, August 3, 2019 by stanley Send Maill

sila ambil perhatian. BNH 7576 pemandu samseng TAMAN SRI MUDA SHAH ALAM pemandu tersebut adalah seorang samseng (india).tidak memberi laluan kepada kereta yang keluar dari simpan.pemandu ini juga marah orang dalam bahasa tamil...

Aduan mengenai warga nigeria di cheras.

Posted :Friday, August 2, 2019 by Serra Send Maill

Aduan mengenai warga nigeria yang menjual dadah, sejenis rokok berbentuk tembakau secara berleluasa. Diharap pihak berwajib melakukan penyiasatan terperinci mengenai ini.

anjing liar

Posted :Friday, August 2, 2019 by tk seng Send Maill

sudah complain kali kedua la..minta tolong tangkap anjing yg cukup bising,kotor,mengejar orang kampung .bahagian belakang ni.

BSN BINTULU CUMA ADA 1 CAWANGAN SAHAJA

Posted :Friday, August 2, 2019 by MUJANG EBAU Send Maill

Kenapa bsn tidak memperluasakan lagi cawangan di bintulu? Takkan boleh tambah 1 lagi? Orang berpusu2 setiap hati semata2 utk selesaikan urusan di bank. Tak kesian ke kat org tua, org dtg dari jauh dari kpg, org mengandung, oku, even wanita lepas...

Permit Expired

Posted :Friday, August 2, 2019 by Fazeelah Bee Binti Mohamed Ali Send Maill

Kepada Pihak yang berkuasa, Saya ingin membuat laporan mengenai majikan yang bernama VIVA VIVTORIA di alamat 169,Lebuh Victoria,Georgetown,Penang menjalankan perniagaan dengan mengunakan pekerja warga asing yang telah luput permit pekerja....

Sistem Poslaju merugikan Poslaju dan pelanggan

Posted :Friday, August 2, 2019 by Yuzairy Azmin Yunus Send Maill

Perhatikan pada lampiran tracking poslaju yang saya, sistem yang dibuat akan menyebabkan risiko pos laju mengalami muflis kerana meningkatkan kos operasi dan hilang keyakinan pelanggan. Mohon pihak berkenaan menyiasat aduan dan mengambil tindakan...

Paip bawah tanah bocor

Posted :Thursday, August 1, 2019 by Ahmad Shukri Hanafi Send Maill

Terdapat kebocoran paip di Jalan Tasek (berhadapan Taman Puteri Gunung, Simpang Ampat). Air keluar dari rekahan jalan raya. Mohon diambil tindakan untuk membaiki paip bawah tanah ini dengan kadar segera. Jika tindakan tidak diambil segera,...

pekerja warga thailand biadap

Posted :Thursday, August 1, 2019 by hajar mariah Send Maill

time : 9.30 mlm (selasa,30.07.2019) lokasi : Lorong IM 2/14, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang. aduan sebab : pekerja biadap semasa mengambil pesanan dan berpakaian tidak lengkap sebagai pelayan restaurant.seterusnye tidak mempunyai...

Longkang bau minyak

Posted :Wednesday, July 31, 2019 by See chiou lu Send Maill

Saya nak buat aduan bau minyak dari longkang makin makin kuat baunya bau ini menyebabkan orang pening muntah tempat pulau indah fasa 2 jalan sg pinang 5/5,

KENAPA KAMI KENA BUAY SEMUA SENDIRI BODOH

Posted :Wednesday, July 31, 2019 by JOSEPHINE BT UTUBAIL Send Maill

tanggal 1.8.2019 jam 5.17 am masuk jak terminal kena buat booking tiket di bahagian tepi memang tak pandai kena minta orang buatkan dan menyusahkan orang juga kenapa tiada petugas air asia bantu lepas tu ke chek in pun kena buat sendiri scan beg...

Kastam tidak menangkap rokok seludup

Posted :Wednesday, July 31, 2019 by La Po Mure Send Maill

Di pekan Tuaran mempunyai banyak penjual rokok seludup yang secara terbuka. Tiada tindakan diambil oleh pihak polis Tuaran kerana dirasuah oleh ketua penjual seludup. Penjualan rokok seludup secara terbuka ini menyebabkan golongan muda seperti...

www.custom.com.my

ets platinium

Posted :Tuesday, July 30, 2019 by nur amirah bt md tahir Send Maill

saya membeli tiket ets platinium dgn hrga dwasa rm82 manakala wrgaemas rm45+rm45 untuk 2 org.serta kanak2 rm45..apabila saya naik xseperti yg dijangka... seat yg saya dpt bkn seat yg seperti di beritahu di kaunter tiket sungkai petani...saya...

Loji kumbahan najis penuh

Posted :Tuesday, July 30, 2019 by Raja Mohd khalid Send Maill

Saya memohon pihak Indah water tolong turun ke lokasi untuk menyedut kumbahan najis..sudah 5 Hari berlaku ...harap pihak tuan segera selesai kan masalah kami

Urine in public place

Posted :Monday, July 29, 2019 by Sata Send Maill

This man was wearing white shirt with yellow border. I saw this man was pass urine in public place. There was people walking, and some others in car. Me too was there in my car. So bad this man did like tis. I think he is bus driver, he was...

Prev  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Next