Categories

item not delivered

Posted :Wednesday, November 7, 2018 by shahrunniza mohd mustafa Send Maill

I'm still not received my document as per below number. I have checked from your site tracking showed that my document already at pos laju wangsamaju since 27/10/18 but still not deliver to my house. The number is EN271802249MY for your references.

Pengarah Penjara PC is Super SHIT..!!!

Posted :Tuesday, November 6, 2018 by Banduan Cemerlang Send Maill

aku tau la ko pengarah taik.. ko punya dasar macam taik... ko tak bagi banduan kerja tempat jumpa apesal taik? resultnya keluarga nk bayar bil sampai 4jam berdiri tapi bil yg banduan bell barang2 tak juga siap.. macam sampah jer ko punya misi dan...

Misbehaviour staff

Posted :Tuesday, November 6, 2018 by Thana Send Maill

Good afternoon I wanna do complaints on staff at Ktm Taman Wahyu. This is my story begins I'm with my family trying to use touch n go to went KTM Taman Wahyu to KTM KL Sentral. The staff at KTM Taman Wahyu (Melayu and tall guy) came pull the...

gangguan bising mainan mercun

Posted :Monday, November 5, 2018 by raja dalia ahmaad Send Maill

5 nov 2018, 12 malam. Ipoh. Gangguan bunyi bising mainan mercun yg kuat & mengganggu penduduk2 disekitar kawasan Taman Meru, Taman Jati, Bandar Meru Raya & sekitarnya selama 1 jam. Pihak polis & kerajaan negeri sila laksanakan undang2 terhadap...

Pembuangan Sampah oleh Jiran Dari Tingkat Atas

Posted :Monday, November 5, 2018 by HAIRULIZAM BIN SHUHAIDI Send Maill

Mohon pihak berwajib mengambil tindakan keatas jiran yang sewenang-wenangnya membuang sampah dari tingkat atas sampaikan owning belakang rumah saya habis rosak disebabkan sampah/barang yang dibuang. Keadaan ini dah berlarutan lebih dari setahun,...

Pos laju Pasir Mas tidak dapat dihubungi. Dipercayai tidak mengangkat telefon untuk pelanggan dan menyukarkan pelanggan untuk track & trace barang

Posted :Monday, November 5, 2018 by Sabrina safie Send Maill

Saya telah menelefon pos laju Pasir Mas Kelantan pada 4 &5 November 2018 dari pagi hingga ke petang tetapi tidak diangkat oleh pihak pos laju . Saya menelefon pos laju Pasir Mas kerana di dalam track and trace barang mengatakan barang saya telah...

Makan rasuah

Posted :Monday, November 5, 2018 by Melvin ladius Send Maill

Sya berharap perkara di atas dapat disiasat .. penjual rokok pti di tangkap kemudian di lepas kan ... dan terus menjual rokok di kaki lima kedai tong guan. Harap perkara ini dapat di tangani segera.. bersih kan kaki lima kedau tong guan yang...

surat tidak sampai

Posted :Sunday, November 4, 2018 by NOORASYIKIN BINTI REDZUAN Send Maill

SURAT PERJANJIAN BANK CIMB PETALING JAYA MENGGUNAKAN POS BERDAFTAR TIDAK SAMPAI KE ALAMAT SAYA. PIHAK BANK TELAH MENGHANTAR 1-2 BULAN YANG LEPAS, TETAPI SAYA MASIH BELUM MENERIMA APA-APA DARI PIHAK MEREKA.

Nabour Street dog disturb,

Posted :Sunday, November 4, 2018 by Sarah Send Maill

Jiran saya membela anjing jalanan sampai menggangu ketenteram orang awam . Sampai anak anak anjing terbiar tepi jalan and busuk sampai jalanan koror Dan bising bila orang lalu jalan

jualan arak seludup dan rokok

Posted :Sunday, November 4, 2018 by mohd ismail Send Maill

tuan / puan di sini saya hendak meminta kerjasama dari pihak tuan / puan untuk melaksanakan tugas memeriksa arak dan rokok kedai tersebut sebab kebanyakan arak dibekalkan oleh kedai tersebut

https://www.google.com/maps/place/Kah+Ping+Restaurant/@5.363677,100.4412302,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x304ac89eef690249:0xae9db0718ee3318d!8m2!3d5.363677!4d100.4434189

worker without permit

Posted :Sunday, November 4, 2018 by mohd ismail Send Maill

kedai tersebut didapati menjalankan perniagaan mengunakan warga asing, kedai tersebut sangat kotor dan membenarkan pekerja warga asing memegang jawatan sebagai tukang masak

https://www.google.com/maps/place/Kah+Ping+Restaurant/@5.363677,100.4412302,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x304ac89eef690249:0xae9db0718ee3318d!8m2!3d5.363677!4d100.4434189

Jiran tiada longkang rumah

Posted :Saturday, November 3, 2018 by Nor hazirah binti suhaime Send Maill

Saya ada jiran beralamat no 28 jalan pjs 7/7c bandar subway. 46150 subang jaya. Dia ada pokok yang besat sehingga keluarkan habuk2 hitam tk tahu apa. Hari2 dia basuh rumah dia. Tpi masalahnya dia tak ada longkang dan dia basuh hanya alirkan air...

Sunway

Laluan di hadapan rukun tetangga taman medan jalan pjs 4 /10

Posted :Saturday, November 3, 2018 by Zaidah mohd yusof Send Maill

Mohon runtuhkan rukun tetangga yang didirikan di kawasan yang sempit, tak sesuai dan menyusahkan penduduk pjs 4/10 dan lain2 kawasan berhampiran kerana laluan tersebut sempit dengan kon-kon yang diletakkan.

The House not Human to stay become animal stay the house

Posted :Saturday, November 3, 2018 by Canny Tan Send Maill

Saya ingin membuat complaint bahawa jiran saya yg beralamat No38 Jalan 6/62B Menjalara 55200 KL, membela anjing lebih dari 5 ekor yg sangat bising dan berbau. Oleh yg demikian kami sebagai jiran tetangga hilang ketenteraman di kawasan tempat...

The House not Human to stay become animal stay the house

Posted :Friday, November 2, 2018 by Winnie Beh Send Maill

I want make a complaint for my neighbour house become animal house make the whole environment dirty and dont have the fresh air . Can you please find somebody come to my neighbour house have a look and make some action to them. Her home address...

Prev  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Next