Categories

Health hazard caused by illegal bangla workers

Posted :Monday, December 30, 2019 by Lim Weng Seng Send Maill

To Whom it may concern, Currently, alot of illegal bangla workers are staying next to my house. Every night, these people will cook their late dinner at balcony causes alots of smoke and smell. Eventually, this may cause health hazard...

Parcel hilang

Posted :Monday, December 30, 2019 by Noorain bt mukhaiyuddin Send Maill

Hello,,dh check tracking parcel,,nape x smpi ke saya,,sape pulak faris yg terima ni,tolong la .ni nombornye ERB114840422MY.saya masih x terima parxel lg

Coverage

Posted :Monday, December 30, 2019 by Nor Farahani Send Maill

Masalah coverage di kawasan setia alam (Seri Jati Apartment). Kesemua plan seperti umobile,digi,maxis, dan juga celcom kurang berfungsi. Di minta pihak yang berkenaan bantu untuk menyelesaikan maslaah coverage di kawasan ini.

MEN SITTING ON LADIES COACH IN NORTHBOUND TRAIN

Posted :Monday, December 30, 2019 by Siti Jawadiyyah Send Maill

I was told by staff that men can sit in ladies coach in northbound train commuter when i argue on this. Why was there any difference as compared to klang valley? Please do something with this regulations. Women need their own space just the same...

Warga asing yang tak mempunyai permit kerja

Posted :Monday, December 30, 2019 by Noorsyamsul Haffizie Bin Hassan Send Maill

Syarikat saya mengupah warga asing tanpa permit. Tolonglah ambil tindakan. Untuk bangsa melayu...

Warga asing yang tak mempunyai permit kerja

Posted :Monday, December 30, 2019 by Noorsyamsul Haffizie Bin Hassan Send Maill

Assalamualaikum.. Saya seorang pekerja pengawal keselamatan di di Wisma MKH kajang. Saya nak melaporkan syarikat tempat saya kerja rata2 warga asing yang diupah tidak punyai permit. Harap pihak imigresen ambil tindakan yang cepat. Kerana ia...

Warga bangladesh terlalu ramai

Posted :Sunday, December 29, 2019 by Nr Send Maill

Saya nak buat aduan terdapat ramai warga bangladesh di Jalan Angsoka , Bukit Bintang 50250 KL. Sila rush tempat itu kerana terdapat ramai warga bangladesh Sehinggakan kedai makn itu sendiri milik warga bangladesh. Mereka selalu buat bising dan...

Guru yang tidak menjalankan tugas serta tidak adil.

Posted :Sunday, December 29, 2019 by Kasthuri Send Maill

Salam, Aduan ini tentang guru sekolah yang tidak berdisiplin dengan tugas dan percakapan dengan murid. Adik saya belajar tingakatan 4,murid cemerlang di sekolah rendah. Saya dapat tahu pendidikan dia semakin merosot. Setiap kali ditanya,jawapan...

Kereta sapu

Posted :Sunday, December 29, 2019 by Krishnan a/l Doraisamy Send Maill

Kereta sapu makin meluas operasi di daerah pontian kecil johor Dan saya sebagai pemandu kereta sewa (teksi) dahpergi buat aduan di pejabat jpj pontian tetapi tak nampak apa2 tindakan kereta sapu berani ambil panggil penumpang depan mata masa itu...

Staff pekerja yang kurang ajar

Posted :Sunday, December 29, 2019 by Jay Send Maill

Dari seremban I dtg ke Batang Kali guna kad ktm. Dalam balance tu Ada rm12 tp pekerja ktm Kat kaunter ckp tambangnya RM14, so saya pun hulur RM2. Tp dgn kurang ajarnya pekerja itu ckp perlukan RM3. Saya pun Tanya knp perlukan RM1 extra. Pekerja...

Penipuan penjualan tiket di kaunter duta

Posted :Sunday, December 29, 2019 by Naz Send Maill

Pembelian tiket bas kejora dilakukan di kaunter. Bas dikatan akan bergerak pada 4.15 pm namun sehingga 5.30 pm bas tiada dan apabila aduan dilakukan di kaunter, mereka telah menukar tiket kepada bas etika pada pukul 5.30 pm. Namun sehingga pukul 6...

Barang blm sampai

Posted :Saturday, December 28, 2019 by Tay Sit Leong Send Maill

Barang dah post pada 19 bulan 12 Dari kuantan ke sarawak.sampai hari ini 29 penerima belum terima barang. Tracking poslaju tak ade sebarang update sejak20 hari bulan 12. Tracking #EHA112634414MY Adakah barang sudah hilang? Sebab dah 10...

Jiran Biznes Repair Motor di kawasan perumahan

Posted :Saturday, December 28, 2019 by Suka Kedamaian Send Maill

Kehadapan Tuan Polis yang perihatin Pohon maklum kewujudan bengkel mengubahsuai motor mat rempit haram yg wujud di rumah no 5, Jln Cuepacs 4F, Tmn Koperasi Cuepacs bt 12, Kajang dah hampir 3 tahun. Beroperasi tanpa mengira waktu dgn mengeluarkan...

masalah rangkaian telekomunikasi

Posted :Saturday, December 28, 2019 by NUR AQILAH ATIKAH BT MOHD RAZEMI Send Maill

ketiadaan line sejak dahulu menyukarkan penduduk untuk membuat panggilah ketika berlaku kecemasan,sukar untuk nembuat panggilan ataupon sms internet langsung tidak boleh.Pencawang ada hanya untuk hiasan tidak berfungsi aduan dibuat tidak...

Kadar bayaran pelajar ular negara

Posted :Saturday, December 28, 2019 by Lee Choon Yee Send Maill

Pada hari 28/12/2019,saya membawa anak saya pergi ke UTC Dato Keramat untuk membuat pembaharuan passport. Tidal ada sebarang tampalan atau notis mangatakan pelajar yang mengikuti ijazah di luar negara di bawah umur 21 tahun mempunyai diskaun 50%...

Prev  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Next