Categories

barang penghantaran pos laju tidak memuaskan

Posted :Friday, April 6, 2018 by mohd bokhari nazir Send Maill

masalah sering berlaku pada perkhidmatan pos laju. jaminan sampai 1 hingga 3 hari.. tetapi sampai pada tangan saya dah sepuloh hari amat mengecewakan bila polisi perkidmatan tidak di ikuti..

Anjing liar dan kucing liar

Posted :Friday, April 6, 2018 by Noshin Jan binti sayar hussain Send Maill

Sy seperti nama di atas selalu bila keluar dari rumah untuk pergi kerja atas nak jalan-jalan dalam lorong.. Berapa kali melihat ada anjing liar dan kucing liar.. Sejak kebelakangan ni banyak anjing dalam lorong ni.. Dalam minggu ni jugak adik...

Tiang kayu reput pangkal dah pangkal tiang besi penyokong yang merbahaya

Posted :Thursday, April 5, 2018 by Ahmad Nizam bin Khalim Send Maill

Tiang Kayu TM reput pangkal & tiang penyokong besi yang terdedah pangkal membahaya kepada orang ramai

Development at Jalan Bistari, Puchong

Posted :Thursday, April 5, 2018 by Roslinda Abu Bakar Send Maill

Saya, Roslinda Abu Bakar, adalah pemilik rumah kediaman di 33, Jalan Prima 4/2, Taman Puchong Prima, 47100 Puchong Selangor ingin membuat aduan berkenaan projek pembangunan di Jalan Bistari, Puchong berhadapan jalan taman perumahan Taman Puchong,...

I was at home, but the postman said i was not

Posted :Thursday, April 5, 2018 by RUPASREE GANESAN Send Maill

Hello. The postman lies and not responsible.. I was at home from 12pm until 4pm on 4/4/2018(Wednesday).. I was teaching tuition for my students. The poslaju postman did not ring the house bell and even didnt call me.. At night, when my dad checked...

Peluang memenangi RM150,000

Posted :Thursday, April 5, 2018 by Siti Zaharah Send Maill

Penipuan berkenaan bestproduct ! Berbelas-belas surat sampai ke rumah mengatakan bahawa sya salah seorang pemenang dan diarahkan untuk order barang tdk kurang daripada RM279. Bila order barang dan dah buat pembayaran lepas tu akan sampai lagi...

anjing najis

Posted :Wednesday, April 4, 2018 by tan chee ken Send Maill

Saya mahu komplain kepada DBKL, kerana anjing jiran saya dibiarkan, membuang najis merata rata , terutama depan rumah kita, kerana anjing ada deria bau ,yang mempunyai keingingnan untuk buang najis pada tempat sama. Jiran saya tidak membawa anjing...

GANGGUAN HIDUPAN LIAR (MONYET & BERUK)

Posted :Wednesday, April 4, 2018 by MASTIKA JUNAIDAH BINTI MOHD SALIH Send Maill

Saya dengan hormatnya memohon jasa baik dan kerjasama pihak tuan agar dapat membantu menangkap @ menghalau monyet dan beruk yang merosakkan tanaman dan buah-buahan di kawasan rumah saya di Kampung Serigala Ulu, Sungai Selisik, Selangor. Gangguan...

Pendatang asing terlalu ramai di sri petaling

Posted :Tuesday, April 3, 2018 by Nur'amalina fitri kamaruddin Send Maill

Saya mohon kepada pihak imigresen menjalankan pemeriksaan di kawasan endah promenade sri petaling.. Terlalu banyak warga arab, negro & bangladesh.. Dan saya tinggal di kawasan situ.. Saya juga amat risaukan keselamatan diri saya.. Hampir 99%...

Warga Asing

Posted :Tuesday, April 3, 2018 by Biz Send Maill

Terlalu ramai warga asing di taman bidara , 14020 machang bubok. Selalu berlaku kes kecurian, kehilangan harta benda, membuka kedai di kedai terbiar dan kosong dan lain lain lagi disebabkan ramai warga asing menyewa rumah di taman bidara. Harap...

Kerja- kerja TNB merosakkan bumbung rumah saya dan wayar letrik rumah saya

Posted :Tuesday, April 3, 2018 by Idi yusfarizal bin idris Send Maill

Pada 3 april 2018. Pukul 5.00-5.15 ptg TNB telah merosakan bumbung rumah saya dan wayar letrik rumah saya. Menjadikan rumah saya tidak selamat untuk diduduki. Saya tidak sda masa untuk semua ini. Saya minta ganti rugi kepada pihak TNB

Parcel lmbat smpai dr poslaju kulaijaya

Posted :Tuesday, April 3, 2018 by Fizah Send Maill

Poslaju kulaijaya hantar xpernah kurg dari 2 hari..haihh mcm mne buat keje pn xtau lah..very bad service

Parking Kereta di dalam kotak parking bas

Posted :Monday, April 2, 2018 by Chuah chui thong Send Maill

Jln belia tolong saman atau kunci Kereta yg suka parking DLM tempat katak untuk Bas pelancong tolong lab Bas besar kalau ada tempat park bayar kita boleh masuk bayar ..

sampah buang tepi jalan

Posted :Monday, April 2, 2018 by VOLTAGE MASTER SDN BHD Send Maill

sampah yang dibuang bukan tempat pembuangan sampah.

ADUAN BEKALAN AIR SERING TERPUTUS

Posted :Monday, April 2, 2018 by RUZANA BINTI RAMLI Send Maill

SAYA TIDAK BERPUAS HATI DENGAN MASALAH AIR YANG SELALU TIADA DI KAMPUNG BUKIT RAYA DALAM, PENDANG (TERUTAMA DI KAWASAN MASJID HINGGA MARDI).SAYA BERHARAP PIHAK YANG BERKAITAN DENGAN ISU KETIADAAN AIR DI KAMPUNG KAMI MENGAMBIL TINDAKAN YANG...

Prev  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Next