Categories

kecuaian cikgu semasa aktiviti KOKO

Posted :Thursday, September 13, 2018 by nurul Send Maill

Pada petang kejadian kira-kira jam 4 petang di sekolah kebangsaan puchong jaya selangor,aktiviti KOKO berlangsung. seramai 3 orang guru yang bertugas pada masa itu. nak dijadikan cerita sewaktu aktiviti melompat kaki anak perempuan saya berumur...

Pendatang asing yg banyak

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by Anita richard Send Maill

Blk 16-9-1, pendatang asing yg sewa rumah sebagai homestay untuk pendatang yg tak ada document untuk bersalin.Tolong ambil tindakan sebelum ada kes buang anak or kes maksiat berlaku.

pub too noisy

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by dennis Send Maill

alladin pub operate until 6am , too noisy goyang pala..boom until ppl cant sleep ..

Penjaja 24 jam buat bising tengah malam

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by khoo chung ming Send Maill

Penjaja buka 24 jam tiap tiap hari, bunyi television buka kuat dan pelanggan yang cakap dengan suara yang bising, penjaja tersebut juga mendirikan bangunan sendiri serupa tapak kosong tersebut kepunyaan mereka, selain itu banyak orang yang bukan...

Staff xmesra pelanggan

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by Hamizan Send Maill

Salam..... Saya nak buat aduan. Maaf.... Bukan niat complain tp untuk menambahbaikan.cara berkomunikasi dengan pelanggan di pejabat pos aeon Big ampang sangat-sangat tidak memuaskan hati. Rata2 smua staff kaunter disitu mcm tu... Bukan sekali tp...

Aduan jual rokok seludup

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by Mohd Fauzi bin Abdul Rashid Send Maill

Saya nak membuat aduan di kampung Melayu batu 16 Rawang Selangor..ada menjual rokok seludup,nama kedai (kedai runcit berkat)telah menjual rokok seludup kepada budak bawah umur dan kepada pelanggan dewasa lain..saya harap pihak berkuasa ambil...

Pelacur Islam

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by AHMAD Send Maill

Seorang wanita islam yang bernama Siti syahirah no kp 9311150xxxxxx Menawarkan khidmat sex kepada semua jenis kaum di hotel sekitar taman setia tropika kempas,dan bandaraya johor bahru Aduan dan gambar rakaman di hotel telah di sertakan...

Komuter delay, tidak buat pengumuman yg jelas

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by CHUNG SIN jeng Send Maill

Hari ini saya nak ambil bas dari Times square ke Singapore pads 3:30pm. Saya 2:21 naik komuter sampai serdang (2:35)station, dengar announcement beritahu tunggu lamps syarat, tetapi tidak beritahu perlu tunggu berapa lama, lepas saya tunggu 10...

No59, Jln Jelok indah4, Tmn Jelok indah

Dangerous wiring - wire expose from the Junction Box

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by Azim Send Maill

Dear TNB, There is a very dangerous wire hanging out from the junction box in Jalan Mahagoni 1C/5 Seksyen 4 Tamu Hill Bandar Baru Batang Kali. The wire is dangling / hanging out and the electric pole is just beside alongside a...

DOKTOR KECEMASAN HOSPITAL JELI MENGUNAKAN SUARA TINGGI DI HADAPAN ORANG

Posted :Wednesday, September 12, 2018 by Hidayah saharizan Send Maill

pada 11.9.18, saya telah pergi ke kecemasan HOSPITAL JELI KELANTAN kerana sakit. Pada pkul 11 lebih malam , saya telah dipanggil untuk mendapatkan rawatan. Saya di tengking, doktor tersebut mengunakan suara yang tinggi dan memanggil saya biadap....

Unprofessional and rude

Posted :Tuesday, September 11, 2018 by Mohammad Saiful bin Ismail Send Maill

On the 12th September 2018, approximately at 8.15am, I have been waiting at one of the Counter (Counter 1, Counter 2 and "Kaunter Pelbagai) for about 30 minit. As i have already reaching my limit, i then asked the staff(the younger staff one of...

Permohonan pemasangan meter elektrik

Posted :Tuesday, September 11, 2018 by Khairul Azlan Abu Kassim Send Maill

Saya ingin memohon pemasangan meter elektrik utk rumah yg saya sekeluarga duduki. Tetapi prmohonan saya ditolak sebab rumah belum ada geran. Mula dari 2003 mohon gran kat pejabat tanah. Sampai 2018,geran belum dikeluarkn. Sebelum ni, meter ada...

5 kali aduan belum selesai

Posted :Tuesday, September 11, 2018 by Rohaizad Rezuan Send Maill

Nombor 0194726609 tak boleh call out, dah buat aduan 5 kali dan setiap kali aduan diminta menunggu tempoh 24jam . Dah berapa kali 24jam yang perlu ditunggu. Harap pihak celcom lebih serius... Terima kasih

Anjing Liar

Posted :Monday, September 10, 2018 by Samm Send Maill

Saya ingin membuat aduan dan minta bantuan pada pihak berkenaan untuk menyelesaikan masalah anjing liar di kawasan rumah saya di jalan rejang 5 setapak

Illegal Indonesian restaurant stealing water

Posted :Monday, September 10, 2018 by Tan Chee Keen Send Maill

This illegal Indonesian restaurant at no 99 Jalan Tiong Nam been stealing water for the past 5 month and no action taken after numerous complaints to JBA. This illegal Indonesian restaurant open 24 hour and water usage 24 hour. No 99 Jalan...

Prev  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next