Categories

kucing busuk

Posted :Monday, January 29, 2018 by Aliya abdullah Send Maill

Saya nak buat aduan terhadap jiran No.6, Lorong Pauh Jaya 2/4, Taman Pauh Jaya, Permatang Pauh yang memelihara lebih daripada 10 ekor kucing. Kucing-kucing dewasa berkeliaran di luar kawasan rumahnya setiap hari. Bau busuk najis dan kencing kucing...

Kerosakan Jalan

Posted :Monday, January 29, 2018 by Lim Send Maill

Aduan kerosakkan jalan di kampung pida 6 ayer hitam. Jalan berlubang-lubang. Sangat berbahaya kepada penunggang motosikal pada waktu malam kerana tiada lampu jalan. Memohon pihak berwajib dapat menyelesaikan masalah dengan segera.

POSLAJU KOTA TINGGI

Posted :Monday, January 29, 2018 by nur amiratul shahirah Send Maill

servis pejabat pos kota tinggi sangat mengecewakan . beratus kali menelefon susah nak di angkat . lagi.mengecewakan barang ada yang customer tak dapat . barang saya dia tak post out lagi terperap dekat sana . sistem servis sana sangat teruk...

Lampu isyarat yang menyebabkan kesesakan teruk

Posted :Sunday, January 28, 2018 by koh poh wan Send Maill

Mohon periksa semula lampu isyarat yang menyebabkan kesesakan teruk yang menghala dari Tmn Desa jaya, Kepong/FRIM/Selayang ke Sg. Buluh/LDP. Harap di perbaiki secepat mungkin. Perkara in telah berlaku berbulanan, tiada nombor kerosasakan...

Anjing liar memasuki halaman rumah dan menyepahkan sampah di jalanraya

Posted :Sunday, January 28, 2018 by Khairil Muhammad Arif Bin Rashid Send Maill

Saya ingin mengadukan tentang seekor anjing liar yang baru-baru ini hadir di kawasan rumah kediaman saya dan jiran-jiran di Jalan Bukit Puteri 11/22, Bandar Puteri Jaya, Sungai Petani Kedah. Anjing ini memasuki kawasan rumah kami dan merosakkan...

Saluran paip sumbat

Posted :Sunday, January 28, 2018 by Rasyina bt abdul rashid Send Maill

Saluran paip di rumah ibu bapa saya kerap tersumbat hingga air memasuki rumah di lantai...saya dh x tahu nk buat macamana dah,sebab perlu belanjakan beratus ringgit setiap kali saluran tersumbat..mohon bantuan segera dari pihak yang...

Pengurusan yg lembab dan tidak cekap

Posted :Saturday, January 27, 2018 by P Send Maill

Knp bas rapid 421 Tak beroperasi pada ma yang di ttpkn. Saya tggu bas sebelah malam daripada pukul 930 sampai pukul 11 mlm dekat hotel pudu sentral, tapi bas rapid 421 Tak sampai2. Ni ke nk menuju kecekapan yg hebat dan mahu.saya harap pihak wakil...

Delivery of letters hiccups

Posted :Saturday, January 27, 2018 by Roman Cheng Send Maill

I am currently residing as per address above. Delivery of letters to my Taman suddenly interrupted since 3 weeks ago without any reason being given. When can this delivery service be resume as many of my important letters have been delayed. Please...

nil

Anjing liar garang berkeliaran

Posted :Saturday, January 27, 2018 by Muhammad Saifuddin ishak Send Maill

Anjing liar garang berkeliaran dan mengganggu penduduk serta pekerja di kawasan desa tun razak kuala lumpur.anjing menyerang tanpa sebab dan bergerak secara kumpulan kawasan speedmart dan kedai kereta.mohon pihak bertanggung jawab dapat mengambil...

Orang pelik menbuat ubah suai rumah pada tengah malam

Posted :Saturday, January 27, 2018 by winnie Send Maill

Say penguni kat Taman Segambut aman, kebelakang ini ada rumah yang sedang menbuat renovation. Tapi dia buat renovation seperti bising pada tengah malam pukul 1.00a.m. Normally orang buat renovation pada waktu tengah hari petang.kita malam tak...

Abx Courier Selangor Service Sangat Teruk

Posted :Saturday, January 27, 2018 by Snhafizah Send Maill

Pada 27.01.2017 bersamaan 12pm saya pergi ke ABX petalingjaya untuk collect barang yang dah lama abx simpan melebihi sebulan. Confirm jer penjaga kaunter india tu kata barang dah jalan 11pagi tadi. Sampai 6petang tunggu barang tak sampai2. Janji...

Kucing Najis sekeliring kawasan depan rumah

Posted :Saturday, January 27, 2018 by Ang Kim Hoon Send Maill

Saya mendapati ada pemilik-pemilik kuching yang membiarkan kuching di sekitaran tanpa jagaan dan ini mendatangkan kesulitan pada saya. Keadaan ini mengganggu ketenteraman saya apabila kuching buang najis di halaman rumah saya, tak boleh tidur...

pekerja overstay

Posted :Friday, January 26, 2018 by ahmed samad Send Maill

Salam..saya ingin memberitahu ada satu restoran arab di South city , seri kembangan yang mempunyai ramai pekerja Yemen yang samada tiada dokumen atau yang sudah luput visa dan masih berada di Malaysia. Majikan mereka adalah orang Yemen juga dan...

Aduan pemandu Lori

Posted :Friday, January 26, 2018 by Zulfatmawati bt dzulkafly Send Maill

Lori plat number vA 6981 telah pemandu merbahaya di traffic light di sg marong bentong.pemandu telah memotong walaupun itu Jalan Saya Dan menghimpit kenderaan Sy.memandu secara laju untuk memotong.

pekerja asing kerja kedai runcit tanpa permit

Posted :Friday, January 26, 2018 by zarudin a/l anya Send Maill

ada 2 orang bekerja di kedai pasar mini mageswary tanpa permit dia menggunakan orang asing bekerja di kedai dia walau pun tak ada permit pas bekerja atas nama kedai dia dan mempergunakan untuk menjual rokok dan arak haram.. saya harap pihak...

Prev  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next