Categories

Penjual-penjual rokok seludup PTI masi menjual di depan kedai tong guan

Posted :Monday, July 29, 2019 by Marton bin sadip Send Maill

Salam, tolong lah jalan kan tugas kamu dengan ikhlas! Tak kan nak makan gaji buta je... mengapakah masi lagi ada penjual- penjual rokok kat depan kedai tong guan tu tak habis- habis masi menjual rokok seludup dan juga cetak rompak cd! Kalau tak...

Wongkok penipu

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Daniel Bin Ginsu Send Maill

Wongkok menipu dengan perjanjian jual beli Yang mereka buat sendiri didalam perjanjian jual beli dikatakan pintu utama adalah solid fire tetapi mereka guna kayu biasa harga rumah Mahal tetapi kualiti tiada

Jalan Berlubang Dan Berlopak

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Wong Pick Yue Send Maill

Tuan/Puan Saya nak buat aduan mengenai jalan berlubang dan berlopak di kawasan perumahan jalanraya iaitu di Jalan Manjoi 4, Taman Kok Lian, Batu 5, Jalan Ipoh, 51200 KL. Perkara tersebut telah berlaku lebih daripada 1 tahun. Saya harap pihak...

Wongkok penipu

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Daniel Bin Ginsu Send Maill

Wongkok menipu dengan perjanjian jual beli Yang mereka buat sendiri didalam perjanjian jual beli dikatakan pintu utama adalah solid fire tetapi mereka guna kayu biasa harga rumah Mahal tetapi kualiti tiada

Wongkok penipu

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Daniel Bin Ginsu Send Maill

Wongkok menipu dalam perjanjian jual beli cakap pintu utama adalah solid fire tatapi pintu utama merdeka guna kayu biasa sudah dimakan anai anai

Anjing liar berkeliaran Dan memasuki kawasan rumah melayu islam

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Muhammad Hafidzul 'Ariff Bin Ahmad Send Maill

Lebih 7 ekor anjing liar berkeliaran dinkawasan raman perumahan kami pada waktu malam Dan memasuki kawasan halaman rumah kami. Mohon tangkap Dan lupuskan semua sekali.

Kebanjiran warga asing

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Arif abdillah Send Maill

Banyak warga asing membuat masalah dan rata rata mereka tidak mempunyai dokumen perjalanan yang sah atau tamat tempoh serta membuka perniagaan secara haram atau tiada permit perniagaan di sekitar kawasan kampung. Bukan itu juga mereka menjual...

Pemandu bus express memandu bahaya di Highway Utara-selatan

Posted :Sunday, July 28, 2019 by Pak Seow Li Send Maill

Pemandu bus express yg bernombor BLE 1888 yg berwarna hijau tidak memberi lampu nak berok kanan sebelum memotong Lori yg berhadapan . Kereta kami hampir sikit nak langgar bus tu..pemandu tu tidak bertanggungjawab atas nyawa orang lain...hampir...

brg xsmpai

Posted :Sunday, July 28, 2019 by ariffudin Send Maill

nama pos laju tapi lembab! peram brg 3 hari kt s.alam masih x update! kalau nk ckp brg byk,staff xckup, tu smua karut, sbb pos swasta boleh saja buat kerja dgn cekap. lg byk pantau staff2 tu buat kerja bg cekap. jgn cekap amik duit gaji saja! pos...

Apa pun TM tiga kali kerosakan yang sama,sekali rosak RM53 hilang.ini termasuk ke 3 kali rosak.buat kerja ke nak bagi habis duit orang.kali 3 rosak nak kena tunggu berapa hari pulak technician datang tengok tahu la.apa punya perkhidmatan yang di bagi kala

Posted :Saturday, July 27, 2019 by Wan Muhammad Nawawi bin wan Ahmad Send Maill

Apa pun TM tiga kali kerosakan yang sama,sekali rosak RM53 hilang.ini termasuk ke 3 kali rosak.buat kerja ke nak bagi habis duit orang.kali 3 rosak nak kena tunggu berapa hari pulak technician datang tengok tahu la.apa punya perkhidmatan yang di...

Parit tersumbat

Posted :Friday, July 26, 2019 by Mohd Syimir Shukri Mohd Johan Send Maill

jiran sebelah rumah telah membuang sampah ke bahagian parit rumah saya dan menyebabkan parit di lorong saya tersumbat..kami penduduk lorong telah pun berkali-kali menasihat agar tidak mengulangi perbuatan tersebut tetapi masih juga tidak diendah...

Laluan keluar masuk sekolah

Posted :Friday, July 26, 2019 by Othman b, zailani Send Maill

Larangan penggunaan pintu lain selain pintu utama sekolah sahaja di benarkan!! Oleh pengetua,sek keb sungai tengi,Oleh yg demikian sy, menyeru pehak yg berwajip, supaya membenar kan semula pengunaaan mana2 pintu masuk/keluar di guna semulala,untk...

Pekerja Asing tanpa izin dan antimemperdagangkan munia

Posted :Thursday, July 25, 2019 by Salina Binti Salleh Send Maill

Aduan Pertama [SEGERA] Lokasi : Plot 3 Jalan Wawasan 1 Kg Melayu Baru Gelang Patah Johor Pemilik rumah menggunakan pekerja Indonesia berkerja seramai 4-5 orang dalam satu masa membina pagar di lot ini. Waktu mereka bekerja antara pukul 9-5...

Gangguan

Posted :Thursday, July 25, 2019 by Anis Send Maill

Gangguan daripada orang luar pada waktu malam, bising serta mengganggu penduduk di aras 1 blok 3 setiap hari terutamanya pada waktu malam (10 malam hingga 4 pagi), melepak serta menghalang orang untuk menggunakan tangga. Beberapa penduduk juga...

Gangguan anjing

Posted :Thursday, July 25, 2019 by Hamba Allah Send Maill

Anjing liar di kawasan rumah saya sudah melebihi 20 ekor serta terlalu bising di waktu malam dan tak boleh tidur sehingga subuh.minta pihak bandaraya untuk menangkap semua anjing di sini.serta memberu amaran kepada penduduk yg peligara anjing...

Prev  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next