Categories

kucing liar

Posted :Thursday, October 5, 2017 by Li Li Choong Send Maill

Salam sejahtera, Saya ingin membuat aduan tentang kucing liar yang tidak dapat terkawal di tempat perumahan saya seperti yang tertera di atas. Bukan sahaja kucing kucing ini merosakkan tanaman tetapi mereka juga berak dan kencing di halaman rumah...

BARANG TIDAK DIBERI SEGERA

Posted :Thursday, October 5, 2017 by FAIRUZA SAHIRA BINTI AWANG Send Maill

Saya tidak berpuas hati dengan pejabat pos di Kota Kinabatangan atas sebab staff yang lembab memberi barang kepada individu. Saya datang pada hari Jumaat untuk ambil barang, staff yg bertugas minta saya datang minggu depan sebab barang masih dalam...

pusat urut

Posted :Thursday, October 5, 2017 by hamba allah Send Maill

sebuah pusat urut di segamat berdekatan kipmart menawarkan khidmat seks...lebih dikenali sebagai thailanna

TM mcm kura2

Posted :Thursday, October 5, 2017 by Fazidah Ramli Send Maill

Telephone Umah saya n WiFi rosak pada hari jumaat Dan selepas dibaiki ahad jadi pula saya call TM berpuluh Kali sampai harini khamis x datang baiki lagi saya Bayar sewa internet n telephone sia2 sebab x prihatin masalah pengguna,kalau lambat Bayar...

Byk kucing berkeliaran dan bau busuk

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by junainah Send Maill

Saya masih mgharap pihak bkenaaan dpt segera bertindak utk menangkap kucing liar..saya betul2 tidak tahan lg dgn bau2 najis dan kencing kucing dmerata tempat berbau yg amat busuk..saya tidak tahu lg mcm ner nk mghalau kucing..dan tak tahan nk...

KTM LAMBAT DAN LEMBAB

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by HelloItsme Send Maill

KTM Lambat macam siput mati. Bolehkah memperbaikan servis dan kelajuan ktm??? 1 jam untuk 1 tren. Mat Salleh yg kt tren pun mengolok-golokan efisensi kita. Sila buat yang terbaik dan mengharumkan nama malaysia.

Lambat dan lembab

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by Alex Leo Send Maill

Lambat macam siput mati. Bolehkah memperbaikan servis dan kelajuan ktm??? 1 jam untuk 1 tren??? Mat Salleh yg kt tren pun mengolok-golokan efisensi kita. Sila buat yang terbaik dan mengharumkan nama malaysia.

pekerja asing tanpa permit

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by Seah Mei Ling Send Maill

saya sebagai pelanggan tetap Coffee World Reataurant,Nadayu28, Bandar Sunway berasa kecewa terhadap pengambilan pekerja asing tanpa permit(Bangladesh) baru-baru ini. Mereka bukan saja berlaku kasar terhadap pelanggan yang menjamu selera di sana,...

masalah rangkaian

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by nash Send Maill

Salam sejahtera saya menghadapi masalah rangkaian liputan 3g dan 4g. apabila masuk dalam rumah ja line kejap ada kejap hilang. kejap kejap 3g kejap kejap 4g. Kenapa jadi macam tu?

Didn't received my parcel!

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by Aina Send Maill

I checked my tracking number, and I supposed to received my parcel by today! But I didn't received any parcel pun. So dissappointed dgn servis pos laju. I ada kt rumah sepanjang masa waiting for my parcel. And then status tracking number updated...

ANJING

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by NIK NOOR AMIRA Send Maill

ingin report tentang keberadaan anjing dalam kawasan appt sehingga menganggu gugat para penduduk terutama muslim.Yg paling terkesan BLOK 1 SRI PALMA VILLA sebab ianya blok paling belakang dan kekurangan lampu menambahkan lg mmasalah.Harap pihak...

Pendatang tanpa izin

Posted :Wednesday, October 4, 2017 by MOHD NORIZWAN B ABDUL RAHIM Send Maill

Aslm wbt, Saya ingin meluahkan rasa tidak puas hati atas kebanjiran pendatang tanpa izin yang tidak mempunyai apa-apa dokumen pengenalan diri yang semakin berleluasa di kawasan kampung kami di Felda chini selama ini. Perkara ini tidak boleh...

byk kucing berkeliaran

Posted :Tuesday, October 3, 2017 by junainah Send Maill

Saya penduduk flat desa pandan ingin membuat aduan tentang kucing liar dikawasan flat saya.kucing liar byk dan kerap kencing,berak dan masuk dirumah sy..tlg la bantu kami untuk menangkap kucing berkeliaran dimerata tempat serta membuatkan kawasan...

Anjing Liar

Posted :Tuesday, October 3, 2017 by Chris Koon Lown Send Maill

ANJING LIAR YANG BANYAK DI KAWASAN SEREMBAN 2, S2 HEIGHTS. ORANG LUAR MEMBERI MAKANAN KEPADA ANJING LIAR LALU BERANAK PINAK DAN MENJADI KAN POPULASI ANJING LIAR MAKIN BANYAK. MEMBERI ANCAMAN KEPADA PENDUDUK

Potongan Audit CP 38

Posted :Tuesday, October 3, 2017 by Roni Send Maill

Call JB LHDN tak angkat2. Status rayuan audit tak jelas. Kene potong CP38 tiap2 bulan. Tolong adil kepada rakyat. Sepatutnye bile dalam process rayuan, CP38 tak boleh berjalan. SOP untuk process rayuan tak gune, buat rayuan dengan tak...

Prev  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next