Categories

Pati berkerja tanpa dokumen sqh

Posted :Friday, December 27, 2019 by Mohd ridzuan Send Maill

Sejumlah 10 perkerja indonesia yg berkerja di restoran masita steak house puj3. Dan tak pernah pihak imgresen datang membuat serbuan. Diharap dgn maklumat ini pihak imgresen dapat ambil tindakan. Waktu berkerja dari pukul 11.30pg sampai 12.30...

Pati tidak mempunyai permit kerja

Posted :Friday, December 27, 2019 by AIDIL IMRAN BIN ABD RAHMAN Send Maill

Saya hendak memberitahu tempat saya bekerja di mrt sematan banyak longgongkan perkerja warga asing..ada salah satu nya adalah security 1 lelaki dan 1 perempuan yang tidak ada permit pekerjaan malah pasport pun tidak ada berkerja sesuka hati.tolong...

Pintu Kecemasan, Pintu Keluar dan sebagainya sentiasa TUTUP dikunci oleh Pengurusan Plaza City One Jalan Munshi Abdullah!

Posted :Friday, December 27, 2019 by Aslam Zakir Send Maill

Saya ingin mengadu sebagai pelanggan di plaza city one jalan munshi abdullah kuala lumpur kerana ada sekali berlakunya kebakaran pada bulan lepas di plaza ini tetapi setiap pintu kecemasan disini telah dikunci dan saya serta ramai pelanggan...

Hygiene - Toilet No Toilet Paper

Posted :Thursday, December 26, 2019 by Sherine Send Maill

Toilet paper always empty. Due to hygiene, we requested person in charge to refill in from time to time. For more than 2 hours in clinic, there is no cleaner go to top up toilet paper roll.

Nak buat ADUAN diatas klinik sinaran di Kuala selangor

Posted :Thursday, December 26, 2019 by GobyKrishnan A/L Ramachandnan Send Maill

Saya bawa anak laki saya ke klinik terdekat untuk membuat dressing telinga.. Tapi Doctornya cakap kami tak bole buat sebab kami tak ade kemudahannya Dan takut nanti anak ya pengsan. Kami tak akan picit nanah yang kat telinga. Tapi kena caj sampai...

Terrible nurse

Posted :Thursday, December 26, 2019 by Lau xuean ya Send Maill

Want to complain about a nurse Date:26/12/2019 Time: 7:45pm Location: Wad 5c bed 12 This nurse super terrible attitude to penjaga and patient Ask friendly if can help change change diaper Face look super unwilling When changing diaper...

Pati Haram,Pati Bersindiket,Pati Pelacuran,Pati Pemalsuan Passpot dan kad id

Posted :Thursday, December 26, 2019 by Aslam Zakir Send Maill

PATI HARAM di Kondo Plaza City One Kuala Lumpur! Saya mengadu supaya pihak immegresen mengempur dengan segera pati haram yang semakin meningkat di Plaza City One Jalan Munshi Abdullah Kuala Lumpur di bahagian sektor mall perniagaan dan juga...

PATI HARAM di Kondo Plaza City One Kuala Lumpur!

Posted :Thursday, December 26, 2019 by Aslam Zakir Send Maill

Saya mengadu supaya pihak immegresen mengempur dengan segera pati haram yang semakin meningkat di Plaza City One Jalan Munshi Abdullah Kuala Lumpur di bahagian sektor mall perniagaan dan juga di residensi kondo disini.Ramai dari pendatang haram...

Rude Staff

Posted :Thursday, December 26, 2019 by Nursyazzati Send Maill

Staff Name : Fauzi Lokasi : Pejabat Pos (Tanjong Kling, Melaka) 1. Menjawab pertanyaan pelanggan dengan kurang ahar 2. Tidak mesra 3. Ambil mudah, cakap IC tak boleh pakai, padahal tak usaha untuk cuba 2/3 kali. Bila pergi pejabat pos lain,...

Barang tidak dihantar Dan diminta ambik dari pejabat pos. Alaskan barang terlalu besar.

Posted :Thursday, December 26, 2019 by Tay Sit Leong Send Maill

Rak kecik tidak dihantar ke rumah. Alasan dari postlaju diberi terlalu berat. Sedangkan ada orang tunggu do rumah untuk poslaju. Tracking LP081810071TH. Ini adalah kali ketiga dah disuruh ambik dan tidak dihantar ke rumah dari poslaju sebab...

duduk tanpa permit

Posted :Wednesday, December 25, 2019 by Hayatunnupus mohammad Send Maill

Tinggal di malaysia tanpa permit.. Berkahwin guna sindiket..tanpa surat nikah anak 3 orang. Semua tk bersekolah sebab tkde surat nikah

Longgokan sampah

Posted :Wednesday, December 25, 2019 by Noor Nuha Send Maill

Selamat sejahtera.Saya ingin membuat aduan tentang rumah no 3 jalan 12/2a seksyen 12 kota puteri yang tidak mengambil peduli tentang keadaan sekeliling rumah yang boleh menyebabkan jiran berasa tidak senang dan aman .Jiran ini telah melonggokkan...

Cleaner ktmd

Posted :Wednesday, December 25, 2019 by Abu bin ali Send Maill

Pada 26/12/2019 jam lebih kurang 0700 aku tumpang duduk kat seat paling depan disebabkan seat sebelah aku seorang perempuan tiba tiba datang seorang staff sebagai cleaner je pon datang tegur tu seat dia dan terus letak baju atas seat sebab taknak...

Staff hospital besar melaka biadap

Posted :Tuesday, December 24, 2019 by Noor Diyanah Binti Mohd Redzuan Send Maill

Saya di wad kan di Aras 3-3.. layanan staff di wad aras 3-3 sungguh biadap... Di minta kauseling kan diorg.. cara-cara Melayan pesakit.. hormat pesakit.. saya duduk Hospital bukan suka-suka... Dudu lama pun boleh jadi Stress pesakit.. saya hendak...

Item not receive

Posted :Tuesday, December 24, 2019 by Izyan Nawwarah Binti Hamidon Send Maill

Kenapa servis pos laju makin teruk ea sekarang, barang saya dah ada kat pos laju pasir gudang 8/12 tapi sampai skrg tak hantar kat lokasi saya, apa ni, da banyak complain pasal pos laju punya servis, teruk la servis, janji 5 ari waktu bekerja,...

Prev  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Next