Categories

Barang Pos Boleh Dibuka ?

Posted :Tuesday, October 22, 2019 by Valerie Send Maill

Bukan pasal aduan sangat tapi saya nak tanya juga, adakah pihak pos atau pihak kedua selain dari penerima parcel berhak untuk membuka parcel penerima ? sebab, ada kes di mana parcel saya dalam keadaan yg telah dibuka dengan alasan mereka ( pihak...

immigration malaysia KL

Posted :Tuesday, October 22, 2019 by msjdbd Send Maill

Immigration Malaysia cawangan Wilayah persekutuan jalan duta - Unit pas pelajar: ada 3 kaunter, 1 sahajaa bukak, dan 1 tu pon ambil masa satu jam setengah untuk sorang. Saya pon kejar masa jugak, rasa nak mencarut je 🤗

Surgery protocol

Posted :Monday, October 21, 2019 by Nur Syahira Send Maill

Saya mendapati sering kali doctor pelatih mengambil gambar di dalam operating theatre. Saya berharap hospital bertindak lebih strict dalam undang undang semasa pembedahan dijalankan. Ini untuk mengelakkan dari sebarang kecuaian berlaku sepanjang...

Kesesakan jalan raya

Posted :Monday, October 21, 2019 by Sheryn Sum Send Maill

Kesesakan jalan raya yang amat serious setiap pagi di kawasan Damansara Damai. Penduduk di Sutera damansara memerlukan masa lebih 1 jam untul sampai di persimpangan jalan besar. Hanya 1 jalan (single access road) menghala keluar jalan selangor...

Dadah di KTV

Posted :Monday, October 21, 2019 by Low Chia Wei Send Maill

Saya baru-baru ni berkunjung ke KTV dengan nama Paradise (nama lama Subaru) dan Y Club (nama lama ialah Aquarium Club) dan saya dapati di dalamnya menjual dadah pelbagai jenis.KTV yang pertama terletak di Jalan Loke Yew dan yang kedua di Metro...

Station telok gadong

Posted :Monday, October 21, 2019 by Evelyn Send Maill

I wish to complaint too many wild cats around station telok gadong Klang. Those are close to 10 cats chasing ktm guests at the said station. Perhaps the ktm management can solve this complaint. Thank you.

Aduan Rumah Tak Siap2 Penduduk merana

Posted :Monday, October 21, 2019 by Sulaikha bt Miran Send Maill

Assalamualaikum .Saya Ajk Dan wakil penduduk asal tapak binaan Aprt Sri Bunga Raya (berdekatan Station MRT Sg buloh) penduduk & pembeli menderita dari zaman BN tahun 2002 yg tidak berkesudahan sehingga kini.Station MRT dah tersergam Indah di...

Tiada Ada keselamatan untuk pekerja

Posted :Monday, October 21, 2019 by Fairies bin Ab Talib Send Maill

Tuan Dalam kilang Maju intan biomass energy ini tiada Ada selamat untuk pekerja tolong visit dan tolong pekerja pekerja di dalam kilang.

Tiada

Street Cats

Posted :Monday, October 21, 2019 by Vigneswaran Send Maill

Banyak kucing di jalan 1A/4, Presint 1, Duranta, Bandar Seri Coalfields, 47000 Sg.Buloh. Kucing kucing ini banyak mengotorkan halaman rumah. Berbau. Ada tenant rumah yang sanggup memberi makan tetapi tidak terjaga. Saya berharap agar tuan...

Warga asing wet nam dan china berkerja sebagai pelacur di sebuah hotel ipoh perak.

Posted :Sunday, October 20, 2019 by Chia yu liang Send Maill

warga pendatang perempuan wet nam dan china,berkerja pelacur di di sebuah hotel ipoh bernama london hotel,selalu bertukar gilir perempuan wet nam yg mari.

Hospital sultan ismail

Posted :Sunday, October 20, 2019 by Syaddan Send Maill

Bini saya masuk wad pukul 4 lebih.. masa waktu makan pukul 7 tak dapat makan.. nurse cakap makan hanya cukup-cukup untuk pesakit yang masuk wad pukul 4.. masuk akal tak alasan nurse tu bagi kat saya.. tolong lah bagi alasan yang logik untuk saya..

Pembuangan sampah dalam sungai

Posted :Sunday, October 20, 2019 by Norsuhaida Send Maill

aktiviti pembuangan sampah di kawasan sungai kampung jelu dan bukit pampong dah terjadi lama, cuma baru harini dapat tunjukkan bukti. Mereka mengumpul sampah kemudian mencurahkan sampah tersebut ke dalam sungai. Di sini disertakan video sebagai...

Pandu bas terlalu laju dan tidak mengikut lorong

Posted :Sunday, October 20, 2019 by SUlaiman Abdullah Send Maill

Saya dan isteri menaiki bas dari Singapura ke kl menaiki bas ajv6666 betutolak jam 10.45 pagi kepunyaan starmart di Pandu terlalu laju dan tidak mematuhi had laju. Sangat membahayakan penumpang serta angkuh dan sombong. Masuk ke kiri dan kanan...

www.jpj.gov.my

Unprofessional postman

Posted :Saturday, October 19, 2019 by Wei Jun Soon Send Maill

My house have dogs, worried that it may chew my letters, we installed a mail box. Still, the postman NEVER even put the mail in the mail box, and ALWAYS put on the height my dogs can reach. For God sake why can brochure guy put their brochure in...

Penjualan rokok seludup

Posted :Saturday, October 19, 2019 by Abdul Latif bin Jailani Send Maill

Gerai makan no.1 di kawasan perindustrian Bukit Pasir Muar Johor menjual rokok seludup. Gerai makan pertama di belakang kilang air batu.

 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next