Categories

Internet/Blog Complaints

komplen ptptn

Posted :Wednesday, September 5, 2012 by adibah adilah Send Maill

WPP untuk kawasan Kempas dah daftar masuk IPTA baru sampai. Habis tu tarikh cek dah suntuk. Kami mohon PTPTN awal tapi surat WPP kami terima lambat. Habis itu, minggu haluan siswa, pelajar tidak dibenarkan keluar untuk menunaikan cek tersebut...

Staff Without Identification Card permitted to work

Posted :Monday, May 20, 2013 by Amy Lee Send Maill

I wanted to report that one of our management staff doesn't really have IC (kad pengenalan) and surprisingly she is permitted to work for years now. Since our employer have a good connection with the area police here,the police just didt take...

kebisingan

Posted :Monday, December 30, 2013 by mangsa Send Maill

Kebisingan berlaku di pekan saya oleh sekumpulan sukarelawan penjaga malam,mereka kumpul dan sembang dengan kuat tanpa peduli orang nak tidur.Hampir setiap malam mereka bising,teguran sudah diberi tetapi tidak dihilau oleh mereka sebaliknya mereka...

perkhidmatan

Posted :Tuesday, June 24, 2014 by azri hakiim Send Maill

slm sejahtera kepada yg berkenaan.. baru2 ni sy telah membuat aduan berkenaan dgn perkhidmatan p1.com berkenaan dgn caj yg diberikan kepada sy langsung tidak munasabah dan sy telah pun ajukan pada pihak aduan CMC berkenaan dgn mslh ini berikut...

menjatukkan maruah saya dalam internet

Posted :Monday, November 10, 2014 by inithasan naidu a\l vasudevan Send Maill

Nama saya inithasan.Saya bekerja di seven elevan.Di tempat kerja saya ada seorang perempuan mencari pasal dekat saya.Dia ada buat banyak masalah.Kalau saya nak ceritakan memang panjang.Sekarang dia ada menjatukkan maruah saya di WE CHAT.Dia ada...

lewat hantar barang

Posted :Wednesday, April 1, 2015 by vian vionne anak lukista Send Maill

Saya ada order brg mlalui intrnt. Spttnya brg tu da smpi ppl kuchg pd 27/3/15. Tp smpi skg sy blm mndpt brg trsbut sy da try col bkli2 mnrusi no y dbrikn mllalui lmn web. but no body answering my calling n then network bz..how come like tht..!!

Aktiviti pelacuran secara online

Posted :Wednesday, March 30, 2016 by orange_skewl Send Maill

Saya terjumpa laman web yang mana memaparkan aktiviti seks bebas & pelacuran melalui internet. Alamat laman web tersebut adalah http://zaraashikin.tumblr.com. Pemilik laman web turut menjalankan aktiviti jual beli video seks beliau dengan...

ttp://zaraashikin.tumblr.com

Aduan bas tidak tiba pada masa ditetapkan

Posted :Thursday, May 26, 2016 by Mira Roslin Send Maill

Saya beli tiket bas maju online mengunakan website bus online ticket. Destinasi saya adalah dari klang ke johor bahru pada tarikh 26 mei 2016 pukul 2.30pm. Setibanya saya ke klang swntral sebelum pukul 1.00pm terus untuk menyemak semula berkenaan...

intrenet

Posted :Monday, December 19, 2016 by maznah kamaludin Send Maill

mohon naik taraf line strymex di taman pokok mangga kerana hantavdpt 1mp je.. sya guna line ni sejak zaman dapat notebook free smpai sekarang. yg paling menyedihkan line slow gilaaaa..nak tambah 2 mp xdpt apatah kagi 8 mp... klu line unifi ada dah...

Denia Development Pemaju projek sakit

Posted :Wednesday, December 21, 2016 by Zakaria Send Maill

Denia Development Sdn. Bhd. Anak syarikat kepada Seloga Holdings masih gagal menyiapkan projek perumahan di Taman Nusantara Prima ,Gelang Patah ,Johor walaupun Sudah bertahun tahun lamanya.

DENIA DEVELOPMENT TAMAN NUSANTARA PRIMA PROJEK SAKIT

Posted :Sunday, December 25, 2016 by Zakaria Send Maill

Denia Development Sdn Bhd , anak syarikat kepada Seloga Holdings masih gagal menyiapkan projek perumahan di Taman Nusantara Prima walaupun sudah bertahun tahun di percayai kerana menyalahgunakan Dana projek untuk membiayai hutang perniagaan Seloga...

Website Melanggan FL

Posted :Friday, May 19, 2017 by hitam Send Maill

Sila ambil tindakan dan tutup semua website yang menyediakan perkhidmatan seks. Makin berleluasa dan makin senang untuk melanggan wanita. Mereka semua mempunyai data yang banyak. Jadi sila buang semua supaya menyusahkan mereka dan tutup website...

www.cheongster.com

Barang Tidak Sampai!

Posted :Thursday, November 9, 2017 by Mohd Shukri Bin Alias Send Maill

Perkhidmatan POS Laju sudah dua minggu tidak sampai. Tolong Kepada Pihak berkenaan tolong pastikan barang dihantar. sampai sekarang barang saya tidak sampai. barang mahal pula tu. area kampung changkat gombak K.L