Categories

Pendatang asing tanpa permit dan Pasport yang mengganggu kententeraman keluarga saya pihak awam

Posted :Monday, June 25, 2018; by Jass Send Maill   

Saya ingin membuat aduan tentang seorang PATI indonesia yang tidak mempunyai passport dan permit.Dia telah lari dari majikan Western Digital Sungai Way dang kini sedang menetap di alamat 10 Lorong SS3/59C 47300 Petaling Jaya berhampiran LRT taman bahagia.
PATI ingin mengganggu keluarga dan rakan-rakan saya dengan mmbuat kecoh dan ugutan.Saya telah pun membuat report polis dan Imigeresen tetapi masih dalam proses.
Saya berharap Jabatan Imigeresen dapat mengambil tindakan sewajarnya ke atas PATI ini dengan menghantar pulang ke Acheh Indonesia.
Report no Imigeresen:505-5017
Passport no A1795965

https://www.facebook.com/iena.sizodiakvirgo/videos/1657960024298854/

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Pendatang asing tanpa permit dan Pasport yang mengganggu kententeraman keluarga saya pihak awam

Comments  :95 days ago by Iskandar zainuddin    [ Send Maill ]Pekerja warga asing di taman koperasi polis fasa 2 jalan 56/10 sangat biadap sehingga membawa pergaduhan dgn org melayu. Meraka mejority berniaga sederet kawasan itu.mereka juga bersikap biadap terhadap perniaga melayu dan menunjukkan besar kepala mereka di kawasan perumahan ini.saya harap pihak immigration mengambil tindakan dgn kadar segera kerana ini membawa ketidak tenteraman kami dikawasan ini. Selain fitnah yg berleluasa warga asing ni bawa. Sedangkan ini tanah kita107 days ago by Elizabeth    [ Send Maill ]Kmk mok komplain pada org indon yg sewa stall kat Family kopitiam
Jual western food tanpa ada pasport. Harap immigration ambik tindakan.

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code