Categories

PENDATANG ASING

Posted :Friday, June 29, 2018; by VENGKADESHWARAN MANIAM Send Maill   

DI COMPANY INI MASIH ADA PERKERJA TANPA IZIN (PENDATANG IZIN) SAYA HARAP PIHAK IMIGRESEN AMBIL TINDAKAN SEGERA,SEKIAN TERIMA KASIH.

WWW.VENG_9127@YAHOO.COM.MY

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To PENDATANG ASING

Comments  :



62 days ago by Mohd Ajmer    [ Send Maill ]



Pendatang asing berniaga kdai makan tanpa permit dan pekerjanya jga tiada permit, permis beralamat restoran al Jamil jln damai perdana 5/1a bandar damai perdana cheras 56000 Kuala Lumpur, sya minta pihak imigresen ambil tindakan terhadap mereka dgn secepat mungkin



99 days ago by Thivagar    [ Send Maill ]



Area Batu Ferrigghi terdapat banyak penyewa rumah warga asing terutamanya di flat sg pinang dan mutiara apartment....Saya minta jasa baik tuan/puan minta tolong buat pemantauan atau pemeriksaan di batu ferrigghi. Mereka ini senang dapat inform ada operasi dan lari sembunyi kat bukit. Kalau boleh undercover pakai baju biasa baru boleh tangkap sekian terima kasih.



102 days ago by Eiza    [ Send Maill ]



Area shah alam seksyen 7.. kt foodcort yg carpark bertingkat tu... Area jakel.. kedai2 kt situ pon ade ramai yg upah indon jd tukang masak.. masa vulan puasa hari tu pon selamba jek indon2 tu dok mkn blkg kedai2 tu.. nk bg cadangan la.. kalau nk pergi tangkap indon2 tu.. undercover pkai baju biasa2..buat2 nk beli mknan ke.. kalau pkai uniform trus..mmg diorg ni akn lari bila nampak...yg x kena nya diorg ni bkn sbb dengki ke ape.. tp kalau kita terus menggaji warga asing,,anak2 muda kt malaysia ni cm mne..



105 days ago by Tan chin hoo    [ Send Maill ]



Saya complain pendatang asing tanpa permit boleh kerja tanpa operasi pengtangkap,tapi permit ada bayaran goverment cukai setahun tak dapat kerja.mengapa?kawasan adalah seri manjung, sitiawan,kg koh lekir, ayer tawar bota kanan Dan kiri.botak di kawasan perak.



106 days ago by Siti    [ Send Maill ]



Saya minta jasa baik tuan/puan minta tolong buat pemantauan di taman mas sepang puchong (apartment taman jati) rumah kedai. banyak warga asing di situ dah tak macam duduk di malaysia. ramai penyewa bangladesh, myanmar, nepal, indonesia.

Rumah saya jd kotor Block B sebab penyewa suma warga asing meludah membuat sampah. bila waktu maghrib berkumpul di bawah.Ini membimbangkan keselamatan anak saya dan penduduk lain.Mohon sangat2 tolong pihak tuan/puan membuat pemeriksaan atau pemantauan.

Terima kasih

 1  2  Next

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code