Categories

Posmen pemalas nak naik atas hantar barang

Posted :Friday, August 9, 2019; by Yusnita Binti Yusoff Send Maill   

Saya ingin membuat aduan berkenaan dengan posmen Dato Onn yang pemalas. Tengahari tadi dia ada datang ke kilang saya untuk hantar barang, tapi malas nak naik atas dan terus keluar dari kilang saya tanpa menghantar barang saya tu.
Lepas tu dia SMS saya suruh saya pergi ambil di Pos Laju Dato Onn. Logik ke Posmen perangai macam ni...dah sampai tapi tak nak naik. Saya dah call suruh dia hantar balik barang tu hari ni jugak....tapi sampai sekarang pun tak datang. Please lar, kalau pemalas sangat tak payah lar jadi Posmen. Duk jek kangkang kat rumah. Tak lar menyusahkan orang sangat. Eiiiii geram betul lar. Sebelum ni saya banyak order barang guna pos laju tapi takde lar masalah macam ni. Semua Posmen hantar barang tu kat tangan saya di office. Takde masalah pun diaorang nak naik ke pejabat?

Kepada Pos Master Dato Onn tolong ambil perhatian dan tindakan sikit ke atas Posmen2 pemalas macam ni. Jangan sampai saya laporkan ke bahagian atasan.

Terima kasih.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Posmen pemalas nak naik atas hantar barang

Comments  :

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code