Categories

Janji manis digi

Posted :Friday, February 23, 2018; by Norazura binti shapii Send Maill   

Pergi bayar bil digi hari selasa 20/2/2018. Lepas tu tukar plan rm150 ( free fon) tapi fon habis stok. Nanti ada stok digi akan call. Tinggal duit booking rm10.

Khamis 22/2/2018 pergi digi untuk ambil fon. Tapi tak boleh sebab da tukar plan 2kali sebulan. Apa ni??? Mase tukar plan takde pula info macam tu. Fon tak bole ambil. Kena ambil bulan depan.

Apa ni??? Kenapa nak kena ambil bulan depan. Plan da di tukar. Janji bole terus ambil fon. Sebab sbln hanya 2x je bole tuka plan ( itu masalah digi) sy tiada kena mengena.

If cakap awal saya memang tak tukar plan. Tunggu fon sampai baru tukar plan.

Seperti satu penipuan ja !
Saya hanya nak fon sebab saya da tukar plan rm150.

Tolong ya digi. Saya da guna digi setahun lebih. Hal remeh temeh saya tak nak tahu. Saya guna dan saya bayar. Tolong ya naik kan taraf. Dan terangkan betul-betul pada custemer.

Satu kerugian saya tukar plan & bayar. Fon dapat bulan depan. !! Apa ni !!😡😡😡😡

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Janji manis digi

Comments  :

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code