Categories

tiada internet hampir 11 hari

Posted :Wednesday, June 13, 2018; by noriza Send Maill   

saya buat aduan dah hampir lebih 8 kali dalam masa 11 hari ..kerana internet dan talian tetap rumah tidak ada ...saya guna streamyx ..datang technician pun tengok lepas tu ilang entah kemana ...pun tak settle lgi ...hingga kini pun tak settle ...saya ni nak raya ...nak tengok tv juga sebab saya dh potong astro ..sy guna free tv bila kita langgan streamyx...dgn tak ada tv anak2 dah boring kat rumah...lagi nak raya ni...saya mohon sangat dapat la di baik pulih sebelum raya ...jgn plak kata byk staff dan cuti ...sy report rosak sebelum staff cuti lagi harap pihak telekom dapat atasi dengan segera

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To tiada internet hampir 11 hari

Comments  :

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code