Categories

Posmen tak hantar barang ke rumah

Posted :Friday, April 12, 2019; by SHARIFAH SUHAILA Send Maill   

“ delivery attempted.delivery was not possible as recipient was unknown to occupants at the premises. Item will be returned to sender .....
ini yg saya dapat bila TRACE no tracking.. buat lawak ke apa??? Barang2 lain guna alamat yg sma boleh smp ke tangan, kenapa yg kali nie boleh jd macam nie???? Alasan munasabah apa PPL cawangan serahan KL metro F nak jelaskan???? Cuaca panas? Hujan? Org tak ada di rumah? 1 hari suntuk ada dekat rumah 12/4/2019 tapi last2 trace ............... kalau malas pun nak hantar tinggalkan je pesanan... tak tahu mana satu rumahnya call.. no telefon ada tertera... bukan main lepas tangan... ! Bila komplen itu ini cakap tak kenang budi si posmen... tapi kalau dah kejadian yg mcm ni nak ckp apa??????? Senang betul makan gaji...

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Posmen tak hantar barang ke rumah

Comments  :

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code