Categories

Poslaju Bandar Jengka

Posted :Friday, March 29, 2019; by muhammad zahiruddin Send Maill   

29/3/2019 jam 3ptg saya ke Pejabat Pos Bandar Jengka untuk mengambil bungkusan poslaju di Kaunter Serahan Tingkap.
Semasa hendak memberi no. tracking poslaju saya ada memberitahu bahawa saya telah check di laman web poslaju,barangan saya telah sampai disitu pada pukul 12 tengahari,Tapi kakitangan tersebut terus katakan pada saya barang sekarang belum disusun,kalau nak jugak datang semula pada jam 4:30 ptg atau keesokan hari.Selagi barang tidak disusun,dia tidak boleh memberi kepada saya bungkusan tersebut.Selama saya berurusan disitu sudah lebih 10 tahun,saya tidak pernah ada sebarang masalah kecuali dengan seorang kakitangan tersebut,saya tidak tahu namanya,tapi yang boleh saya beritahu umurnya lebih 50 tahun,rambut beruban,memakai spek mata,kalau dengan orang lelaki macam singa tetapi dengan orang perempuan,pijak semut pun tak mati.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Poslaju Bandar Jengka

Comments  :



81 days ago by nur    [ Send Maill ]



harap pihak poslaju jengka betulkan sistem kerana masih lambat, x profesional.. duduk di kawasan kampung tak semestinya kene ikut cara keje kampung. poslaju adalah 1 company yg sgt besar, sepatutnye pekrja semua dilatih cara bekerja yg profesional dan sistematik, melayan customers dgn beradab. tidak kira tua atau muda, selain tu, utk pghantaran poslaju, pekerja perlulah tunjukkan etika kerja yg btul, ni x asap rokok berkepul2 time bg brg kt customer.



127 days ago by Siti Zaleha    [ Send Maill ]



Penghantar barang pos ke jengka 19 sgt kurang ajar dan biadab..melemparkan kata² kesat ke pelanggan..ia berlaku pd 11pg 14/6/2019...kalau xboleh sabar xboleh nk menghadap pelanggan yg bermacam2 jgn kerja sbg posmen..ishh geram je

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code