Categories

PERKHIDMATAN LEMBAP JURURAWAT KKIA TIDAK MESRA PELANGGAN

Posted :Sunday, March 15, 2015; by FETTY SHAMY LIN Send Maill   

Saya kurang pasti apa masalah sebenar punca kakitangan Klinik Kesihatan Ibu dn anak Pekan Telipok, Sabah yang sejak bertahun-tahun memberikan perkhidmatan yang berkadar lembap dan kebanyakkan jururawat dan kakitangan tidak mesra pelanggan.

16/3/2015 jam 900 pagi saya menelefon kerana diarahkan olh jururawat incharged untuk membuat temujanji doktor. Jururawat yang bertugas bercuti, saya minta bercakap dengan mana-mana jururawat di bilik 3. Jururawat yang lain menjawap, saya mohon untuk temujanji.Respon yang diberikan sangat menyakitkan hati. Sambil merungut-rungut menyatakan dia sekarang banyak pesakit dan memberikan isyarat tidak langsung dia sebenarnya keberatan membantu. dia minta no saya akan menelefon saya kemudian katanya. Susah sangat kah mo serahkan nama saya untuk pembantu doktor semak kekosongan buku temujanji? perlukah dia merungut-rungut dengan kerjanya seolah-olah saya ini adalah bebanan?saya juga penjawat awam yang bekerja mengikut arahan dan peraturan.

Mohon penambahbaikan sistem dan sikap kakitangan

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To PERKHIDMATAN LEMBAP JURURAWAT KKIA TIDAK MESRA PELANGGAN

Comments  :135 days ago by ARMAN BIN ARSHAD    [ Send Maill ]SETUJU (^_^)

0138773083 - WASSAP

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code