Categories

cleaner dalam train

Posted :Sunday, July 7, 2019; by Nur Fahira Yahaya Send Maill   

Salam,
Sya ingin luahkan complain terhadap salah seorang cleaner ktm kepong. Peristiwa ni terjadi bulan ramadhan yg baru lepas. Semua orang pun tahu train ktm memangnya selalu sangat memerlukan masa untuk tiba. Hari tu sya tengah menunggu train datang. Sya berniat utk menunggu dalam surau ktm bersama kawan sya. Dalam surau ada seorang cleaner tengah kemas surau tu, so kami tanya akk tu, kami boleh dok rehat kat dalam surau atau tidak. Dia cakap bole je, janji tak buat kotor surau tu. Kami paham la,kami tahu dia minta kami respect surau tu.So kami duduk la kat dalam tu. Lepastu tetiba pulak ada cleaner lain org indon berbadan gempal pakai t-shirt pink & vest orange masuk surau. Masuk je nampak kami tengah duduk dalam makcik tu marah2. Kata kami tak sembayang asal dok dlm surau,surau bukan tempat utk melepak dia cakap. Dia siap halau kami klua pulaknya. Yg dia marah2 ni kenapa? Bukan kami menyepah pun dlm surau tu. Sya tak paham la kenapa makcik ni belagok sgt,perangai dah macam samseng je. Takde sopan langsung. Dah sendirinya dok melepak juga pun dalam surau tu, bukan nak sholat dia. Siap bawa secawan kopi pulak. Kami tanya dia cakap dia memang nak rehat, nak rileks sikit. Cleaner yg bersihkan surau tu dah baik hati bagi kami tunggu dlm surau kenapa makcik tu (yg ingat sya dia ni cleaner dalam train) malah yg belagok sampai hati halau kami yg tengah puasa klua dari surau

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To cleaner dalam train

Comments  :



107 days ago by Nur Fahira Yahaya    [ Send Maill ]



Lagi satu attitude dia pun tak elok la towards the costumer, dia pun sering bising bile buat kje2 kebersihan dalam train tu, merepet repet pasal melayu takde otak la

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code