Categories

Lampu isyarat rosak

Posted :Saturday, May 27, 2017; by MEI LIM Send Maill   

Hi,

Traffik jam di kawansan lampu isyarat (dari aeon big tun hussien ke taman tun perak)boleh jam lebih kurang 1 jam ,lagi sana ada construction sebab itu lagi jam.banyak kenderaan yang akan lalu jalan ini & lampu traffik ini.sekarang pagi ,petang,malam pun jam.

saya harap pihak berkuasa boleh penambahan masa lampu hijau lebih dan dilaksanakan secepat mungkin,

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Lampu isyarat rosak

Comments  :12 days ago by Farah    [ Send Maill ]Sudah berkali-kali lampu isyarat di hadapan Econsave Kg Jawa mengalami kerosakan. Untuk dibaiki mengambil masa yang lama baru dibaiki. Mohon pihak yang bertanggungjawab kaji mengapa keadaan ini sering terjadi? Mohon perbaiki walaupun ia sering terjadi kerosakan. Keadaan ini benar-benar memberi tekanan kepada pemandu terutama waktu kemuncak waktu petang pulang dari kerja. Lori-lori begitu lagu dengan tidak menghiraukan kenderaan lain.18 days ago by Harlina    [ Send Maill ]Terdapat kerosakan lampu isyarat selepas ipg tunku bainun menghala ke sungai lembu /kulim dimana kerosakan (merah sepanjang masa) untuk haluan belok ke kanan menghala ke bukit mertajam / berapit. Mohon tindakan segera.

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code