Categories

Aduan Talian

Posted :Thursday, July 19, 2018; by Nency Richard Send Maill   

Selamat Petang,
Saya nak buat aduan tentang masalah talian telepon /rangkaian talian maxis,digi,celcom spanjang jalan dari km 27 jalan bintulu-tatau sehingga lah ke lapangan Terbang bintulu tidak ada lansung rangkaian.hanya dapat digunakan untuk talian kecemasan sahaja.
Dan rangkaian telepon tidak berfungsi sejak seminggu yg lepas sehinggalah kehari ini.
Siapakah Pihak yang berwajib untuk selesaikan masalah ni.

Sekian Terima.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Aduan Talian

Comments  :



130 days ago by Kevin    [ Send Maill ]



Januari Tahun 2020 rangkaian Maxis di Daerah Telupid,Sandakan Sabah sangat mendukacitakan.Tolonglah baikpulih rangkaian di daerah kami agar kami berwawasan untuk setia kepada Maxis.



130 days ago by Kevin    [ Send Maill ]



Januari Tahun 2020 rangkaian Maxis di Daerah Telupid,Sandakan Sabah sangat mendukacitakan.Tolonglah baikpulih rangkaian di daerah kami agar kami berwawasan untuk setia kepada Maxis.



130 days ago by Kevin    [ Send Maill ]



Januari Tahun 2020 rangkaian Maxis di Daerah Telupid,Sandakan Sabah sangat mendukacitakan.Tolonglah baikpulih rangkaian di daerah kami agar kami berwawasan untuk setia kepada Maxis.



179 days ago by Nordee    [ Send Maill ]



Masalah rangkaian maxis di sabah terlalu lidut macam siput tolong selesai kan masalah ini secepat nya.....



183 days ago by Sharifahfauziah    [ Send Maill ]



Saya nak buat aduan masalah coverage internet(prepaid)di kulim hitech park & kawasan perumahan taman kucai lunas kedah sangat teruk.sejak dari 7 October 2019 sehinggalah sekarang 4 disember 2019. Dah call maxis centre tapi tak ada sebarang perubahan. Rugi beli data mahal2 tapi bila nak guna tak boleh pulak. Harap lepas nie dapat diperbaiki

 1  2  Next

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code