Categories

BUS PERKHIDMATAN BAS NADI PUTRA

Posted :Tuesday, September 18, 2018; by Azry Send Maill   

Salam hormat,
Kepada yang berkenaan,
Perkara diatas adalah dirujuk.

2. Saya selaku penduduk di BANDAR SAUJANA PUTRA,ingin membuat aduan terhadap perkhidmatan bas NADI PUTRA daripada STESEN LRT PUTRA HEIGHT ke BANDAR SAUJANA PUTRA dikawasan kami amatlah kecewa.
Kejadian berlaku kira kira jam 1.00pm.Dimana anak saya baru pulang dari sekolah dengan menaiki LRT dan berhenti untuk transit menaiki bas NADI PUTRA.

3.Ketika sedang menunggu bas pihak tersebut memaklumkan bahawa"BAS TAK ADA NAK KE BSP,NAK BALIK PANGGIL GRAB"
Malangnya macamana anak saya nak hubungi grab sedangkan pihak sekolah tidak membenarkan membawa handphone.

4.Oleh kerana demikian anak saya terpaksa berjalan kaki daripada stesen LRT putra height ke Bandar Saujana Putra dengan berjalan kaki melalui kaki lima highway.Saya amatlah kesal dengan sikap dan perkhidmatan yang diberi oleh pihak tersebut.

Untuk makluman tuan kejadian seperti ini telah sering berlaku dikawasan kami.Saya memohon serta merayu jasa baik tuan agar mengambil tindakan yang sewajarnya secepat mungkin agar kejadian tidak berulang lagi.

Saya menyarankan agar pihak tuan dapat mengantikan perhidmatan bas NADI PUTRA kepada bas RapidKL .

Kerjasama pihak tuan amatlah dihargai,
Sekian.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To BUS PERKHIDMATAN BAS NADI PUTRA

Comments  :40 days ago by que    [ Send Maill ]the worst bus service!!! bus never come on time, sometimes no bis ata all, the driver very lazy, always wait and stop the bus eventhough the bus should already move, sumpah macam babi!50 days ago by MOHD SHAHRUL NIZAM BIN AZMIN    [ Send Maill ]Adakah Bas Nadi Putra Dah takberoperasi lagi?

Assalamualaikum Dan Salam berhormat kepada tuan/puan,

Saya Pelajar Dari University Mahsa BSP. Kadang kadang Saya nak kena tunggu sampai 2 jam untuk bas Nadi Putra sampai. Naik Grab terlalu Mahal. Saya nak mintak kerjasama angotta kenderaan awam untuk perbaiki Dan Naik taraf service Bas Putra, sofar Saya rasa bas rapid pun ok. At least membantu ramai pihak. Hampir 60% Pelajar dari University Saya juga mengalami keadaan yang sama. Harap maklum terhadap isu tersebut.

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code