Categories

Rude staff

Posted :Friday, May 22, 2020; by Nur Nafisa Hanum Binti Narawi Send Maill   

Call org nak amik barg mcm gangster , dah tanya barang apa bkn nak ckp elok2 ni boleh pulak semua x taw padahal boleh ja membaca kan? Sya ckp kat tempat keja x bleh amik sempat lagi nak membebel ckp lain kali tulis alamat keja, padahal saya baru ja Keja ntah brg ape pun Sya taw mcm ni pun Ade ke mmg x ler nk pkai pos laju lps ni first n last

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Rude staff

Comments  :

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code