Categories

Nak contact TNB ni, susah

Posted :Monday, December 26, 2011; by mun Send Maill   

TNB kuantan ni, building je besar, tapi, nak call cari siapa-siapa, tak ada orang boleh bantu, cuma dia pass sini-sana, last sekali tiada jawapan langsung, service macam nilah negara morden sekarang kita ni... ubahlah sikit..aduh...

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Nak contact TNB ni, susah

Comments  :



141 days ago by Tansweehock    [ Send Maill ]



Saya hari ni pada 2/01/2018 call tnb johor baru no tnb 072192166 pekerja tnb tak jawap fon tak apa tapi cara tnb ankat fon letak.ankat fon letak tak nak jawap tak apa la jangan buat macam tu .hati busuk macam tu pun ada

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code