Categories

rude staff

Posted :Friday, November 8, 2019; by kelly Send Maill   

saya nk complain STAFF PEREMPUAN YG berbangsa Melayu kerja kat Kiosk Pos Laju Taman Melati ( she is the only girl who work there). 05/11/2019 dalam jam 3++ petang , saya nk pos barang. saya sampai kaunter , nmpk staff tu tengah kira duit, saya pun tunggu , dh kat sana lebih kurang 3 minute , dia buat je x nmpk saya, saya pun tanya boleh tolong scan barang saya dulu? dia siap tunjuk duit kat saya ckp saya tengah kira duit. saya pun cakap sis saya 2 parcel saja , scan dulu la. Dia jawab , letak je la parcel, saya jawab nk chop kat consignment note (sbb system kat down so nk bukti saya dh pos over kat pos laju).Dia x nk tengok saya x nk jawab saya. saya pun letak barang masuk counter ambik chop , dia x tengok saya langsung. Selama ni saya pergi pos laju x de masalah ni , sekarang sampai staff saya pun x nk pergi , sbb staff perempuan ni. Kita mintak pocket dia bagi 1-2 pcs saja. mmg harap blh take action kat dia .

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To rude staff

Comments  :

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code