Categories

STAFF BIADAP

Posted :Saturday, May 11, 2019; by Hafizah yusof Send Maill   

Staff biadap.. Saya dah bayar kos penghantaran mahal2 tapi staff dengan biadapnya tak nak hantar barang sampai ke rumah saya.. Bercakap pun sangat biadap.. Orang lain pun puasa tapi Agak2 lah.. Jangan biadap sangat saudara.. Tak sempat tanya apa2 dah tutup tingkap.. Cara kau memang biadap brooo.. First time kena dengan staff biadap macam nie.. Sebelum nie semua staff okay dah service okay

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To STAFF BIADAP

Comments  :



6 days ago by Mohd Khir Bin Satarman    [ Send Maill ]



Pada jam 8.40 am kaunter 8 pengunaan bahasa sangat kecewa atas diri pelanggan saya rasa kecewa atas bahasa yang kurang baik digunakan.di sebabkan saya mahu pinjam sebatang pen sahaja tidak diberi malah di bersikap sombong.pejabat pos johor bahru jalan dato onn sebaris dengan pejabat majlis bandaraya.



6 days ago by Mohd Khir Bin Satarman    [ Send Maill ]



Pada jam 8.40 am kaunter 8 pengunaan bahasa sangat kecewa atas diri pelanggan saya rasa kecewa atas bahasa yang kurang baik digunakan.di sebabkan saya mahu pinjam sebatang pen sahaja tidak diberi malah di bersikap sombong.pejabat pos johor bahru jalan dato onn sebaris dengan pejabat majlis bandaraya.



7 days ago by Nor    [ Send Maill ]



Staff poslaju Jitra juga biadap. Hon kuat kuat lepas tu boleh dia press motor ke rumah jiran. Berlaku pada 21.5.2020 sekotar jam 1.30 .Bila bagi barang muka toleh tempat lain sebab nak tunjukkan dia marah. Sangat kurang ajar, sedangkan saya bukan lambat keluar, hanya baru berapa saat. Moga diberikan hidayah dan tidak jadi biadap lagi kepada orang lain. Sesungguhnya ujian Allah hanya diberikan pada mereka yang mampu



7 days ago by Zura    [ Send Maill ]



Staff pos laju pasir gudang sungguh biadap....lupa nak tanya nama tadi...hantar barang pd 21.5.2020.. oleh kerana terlambat sedikit keluar nak ambil barang.. marah2 aku ngan suara yg kuat.. tau la bln puasa ni... ko tak bole sabar sikit ke.. bkn nye sampai 1 jam ko panggil2 aku..relaks la bro klu tak nak keje posmen tak ikhlas .. baik ko resign je ..

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code