Categories

Poslaju Poslambat

Posted :Saturday, July 6, 2019; by Jenniffer Send Maill   

Barang saya dipos 24/6, tapi status tak berubah dari 25/6 sehingga hari ini. Hari ini sudah masuk 15 hari barang saya "dispatched out from transit office". Bila email bila cari di social media, jawapan tetap sama, kami masih lagi menunggu respons dari pihak atasan. Pihak mereka sendiri pun tidak pasti dimana barang saya berada. Betul- betul kecewa.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Poslaju Poslambat

Comments  :



17 days ago by Nur fatin alisa    [ Send Maill ]



Hi post laju, mohon ambil tindakan dan alert, barang saya tak sampai2. Bila buat report respind still saya cakap ada di post laju KLIA! tapi cek tracking number, ada di seremban. Allahu, slow sangat2. Service tidak memuaskan. Satu barnag dah nak masuk 2 minggu tak sampai2. Satu lagi barang sepatutnya sampai harini dan kebiasaannya mmg mcm tu. Tapi ada lagi di KLIA. Bila cek tracking number ada di seremban. Habis beratus2 beli barang. Bayar post laju. Tapi, macam bayar semata2. Macam sedekah pulak. Barang hilang dari radar. Mohon ye cepatkan. 0195348581



17 days ago by Nur fatin alisa    [ Send Maill ]



Hi post laju, mohon ambil tindakan dan alert, barang saya tak sampai2. Bila buat report respind still saya cakap ada di post laju KLIA! tapi cek tracking number, ada di seremban. Allahu, slow sangat2. Service tidak memuaskan. Satu barnag dah nak masuk 2 minggu tak sampai2. Satu lagi barang sepatutnya sampai harini dan kebiasaannya mmg mcm tu. Tapi ada lagi di KLIA. Bila cek tracking number ada di seremban. Habis beratus2 beli barang. Bayar post laju. Tapi, macam bayar semata2. Macam sedekah pulak. Barang hilang dari radar. Mohon ye cepatkan. 0195348581



22 days ago by Bar bossa    [ Send Maill ]



Brg saya dah di pos oleh pengirim 27/7/19..sampai sekarang 4/8/19 masih tiada berita..bila trace no brg.. 30/7/19 dah out.. Brg hantar dari kl ke swk.. Seminggu dah sangkut camtu je takde berita.. Kenape teruk sgt perkhidmatan pos laju ni..

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code