Categories

Barang tak sampai2!!

Posted :Tuesday, March 10, 2015; by dia Send Maill   

Assalamualaikum..

Aku makin geram dan makin marah dengan servis yg poslaju bagi.. makin hari makin LEMBAT.. Da laa lembat lepas tu macam tak buat kerja pula.. kalau rasa tak suka hantar surat atau barang dari rumah ke rumah,, JANGAN LA BUAT KERJA NI!! Buat orang yg guna servis nie marah tahu tak..

Kisah 1

Aku beli barang guna alamat rumah sewa, orang poslaju call TAPI kejap ya amat la call.. Aku baru nak angkat fon, kau boleh letak ya.. PEMALAS!! terpaksa aku p pejabat pos PPL Butterworth.. ingat aku takde kerja lain ke nak buat.. btw aq selalu update kat website poslaju so aku tunggu kat rumah semata2 nak dapat barang.. tapi boleh poslaju bagi service macam ni..

**VERY MAD

Kisah 2

Aku beli barang lagi dari KL.. macam biasa aku selalu update tengok website poslaju,, bila barang nak sampai.. hari yang poslaju buat delivery, aku takde kat rumah tapi housemate aku ada dan aku da minta tolong kat housemate tolong terima barang.. macam biasa orang poslaju tu call.. KALI ke 2 poslaju buat aku macam ni TAHU TAK??! Call sealing lepas tu kejap sangat.. aku baru nak angkat boleh pula kau letak.. KAU (poslaju) TAK RETI BUAT KERJA ELOK-ELOK KE? Da la tak buat kerja lepas tu tinggal notis suruh aku amek kat pejabat .. *****

**VERY MAD!!

Kisah 3

Hari ni (10/3/2015) ,, da dekat seminggu aku tunggu barang tak sampai.. aku cek tracking number,, da sampai pejabat pos.. so aku tunggu .. esok tu kat website update sedang delivery process so aku minta housemate tolong terima barang aku.. aku pula tunggu call dari poslaju sementara ada kelas ni.. dok la tunggu macam apa.. tapi boleh pula tak call.. TAK CALL TAHU TAK??! Bukan sehari aku tunggu,, TAPI 2 HARI.. notis pun aku tak dapat.. B**** .. Kalau tak nak kerja p resign la..

Sekarang aku tak boleh sabar da dengan service poslaju.. Lepas aku dapat barang ,, JANGAN HARAP AKU GUNA SERVICE POSLAJU.. baik tutup jea PPL Butterworth.. tak reti buat kerja.. Teruk betul service yang poslaju bagi..

**Tahap da membuak2 marah ni.. BAD SERVICE!!

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To Barang tak sampai2!!

Comments  :



86 days ago by weight loss diet    [ Send Maill ]



Right here is the perfect sute for anyone who wishes to find out about this topic.
You realize soo much its almost tough tto argue with you (not that I really will need to...HaHa).
You definitely put a new spin oon a subject that's been written about for
a long time. Excellent stuff, just excellent!



719 days ago by enceinte perdre du poids    [ Send Maill ]



I discovered more new things on this weight reduction issue. One issue is a good nutrition is tremendously vital if dieting. A massive reduction in bad foods, sugary food items, fried foods, sugary foods, red meat, and white flour products may perhaps be necessary. Possessing wastes parasitic organisms, and harmful toxins may prevent desired goals for fat-loss. While particular drugs temporarily solve the condition, the unpleasant side effects are certainly not worth it, plus they never offer more than a non permanent solution. This is a known indisputable fact that 95% of fad diet plans fail. Thanks for sharing your ideas on this blog.
enceinte perdre du poids



720 days ago by manger équilibré pour perdre du poids    [ Send Maill ]



Thanks for the points shared on the blog. Another thing I would like to convey is that weight reduction is not about going on a fad diet and trying to shed as much weight that you can in a set period of time. The most effective way to shed weight is by using it bit by bit and obeying some basic guidelines which can help you to make the most from the attempt to drop some weight. You may learn and be following these tips, yet reinforcing know-how never affects.
manger équilibré pour perdre du poids



720 days ago by perdre du poids avec zumba fitness xbox    [ Send Maill ]



I believe that avoiding ready-made foods would be the first step so that you can lose weight. They might taste beneficial, but processed foods have very little vitamins and minerals, making you take in more just to have enough vitality to get with the day. If you are constantly having these foods, transitioning to cereals and other complex carbohydrates will make you to have more strength while taking in less. Interesting blog post.
perdre du poids avec zumba fitness xbox



720 days ago by des exercices pour perdre du poids    [ Send Maill ]



Thanks for the post. I have generally observed that a majority of people are wanting to lose weight simply because they wish to look slim along with attractive. However, they do not always realize that there are additional benefits for losing weight in addition. Doctors assert that over weight people are afflicted with a variety of conditions that can be perfectely attributed to their own excess weight. Fortunately that people who're overweight as well as suffering from numerous diseases are able to reduce the severity of their particular illnesses by way of losing weight. It is easy to see a continuous but marked improvement with health whenever even a slight amount of fat loss is accomplished.
des exercices pour perdre du poids [url=http://tinyurl.com/0d0341b7e959980c08862e4a380b6814]des exercices pour perdre du poids[/url]

 1  2  3  4  5  6  7  8  Next

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code