Categories

rumah urut

Posted :Tuesday, December 6, 2011; by mieya Send Maill   

sbgai penduduk kawasan jalan bukit panchor,nibong tebal sy merasakan sgt tidak puas hati kerana ada rumah urut yang menyediakan khimat "full package" berharga RM200..oleh wanita-wanita thailand. dalam kalangan masyarakat melayu,jika perkhidmatan yg disediakan menyalahi undang2 seperti khidmat seks sgt memalukan bg kawasan seperti ini..tambahan pula kwsn ini semakin bising. jabatan imigresen perlu mengambil tindakan tegas kerana berkemungkinan ekerja wanita thailand ini tidak mempunyai permit dan mungkin menyalahgunaakan pas lawatan sosial.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To rumah urut

Comments  :36 days ago by kek boon hao    [ Send Maill ]Seramai 10 orang perempuan warga china di kedai urut ZU XIN GE dataran mentari subang jaya.
Posted :Wednesday, April 11, 2018; by kek boon hao dahan Send Maill
Saya seperti nama diatas ingin memaklumkan kepada pihak tuan bahawa saya dan semua penduduk sekitar sini merasa terganggu disebabkan ramai perempuan warga china bekerja disini dan s sekaligus melakukan kegiatan yang tak bermoral...

Daripada maklumat penduduk disini,seramai 10 orang perempuan warga china ini bekerja di kedai urut ZU XIN GE Dataran mentari subang jaya yang terletak di NO.21-1,jalan PJS 8/12,Dataran mentari,46150 subang jaya.

Malah mereka menyewa dan tinggal beramai-ramai di 2 alamat berikut:NO,21-2,jalan PJS 8/12,Dataran Mentari,46150 Subang jaya.

Saya harap pihak tuan dapat datang buat pemeriksaan ditempat berkenaan dan harap pihak tuan juga akan ambil tindakan segera.

Kerjasama dari pihak tuan amatlah kami harapkan.

Sekian,terima kasih.

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code