Categories

guru institut memandu

Posted :Sunday, February 4, 2018; by Mohd Send Maill   

Saya ingin membuat aduan tentang institiut memandu skem gombak yang memberikan perkhidmatan buruk untuk pelanggan.Mereka tidak menjawab panggilan apabila pelanggan menelefon cawangan untuk bertanya tentang urusan belajar memandu.Layanan mereka juga kasar di kaunter pendaftaran.Tenaga pengajarnya sering membatalkan kelas memandu dan tidak menggantikannya semula sehingga ada pelajar yang lesen L sudah tamat tempoh dua tahun dan terpaksa mengambil semua lesen.Saya ingin membuat aduan tentang seorang guru memandu bernama Hasrul yang tidak mahu mengajar dan sering membatalkan kelas.Yurannya juga mahal dan servis mengambil pelajar tiada kenderaan ke pusat memandu juga tidak bagus di mana pemandu vannya lambat dan tidak menepati masa,membiarkan pelajar pergi sendiri ke pusat memandu dengan menaiki teksi dengan tambang yang mahal.Diharap pihak JPJ dapat mengambil tindakan terhadap institiut memandu tersebut.

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To guru institut memandu

Comments  :12 days ago by Mohd Syafiq Bin Elias    [ Send Maill ]Saya ingin kompen mengenai institut memandu broga. Adik saya sudah mempunyai lesen L. Sekarang tengah belajar memandu untuk dapat lesen P. Adik saya sudah bayar tetapi pengajar itu seperti nak tak nak saja mengajar adik saya. Lepas tu belajar berapa jam saja. Lepas tu masa adik saya yang baru nak mahir tengah bawak kereta, dia boleh main telefon semasa adik saya memandu. Dah lah mengajar tak cukup jam, lepas tu suruh bayar pulak untuk belajar lagi. Apa ni? ? ? Jangan makan duit haram. Tolong ambik tindakan terhadap pengajar di institut memandu broga. Macam mana nak lulus kalau macam ni caranya. Kalau orang susah ambik lesen, lepas tu kena ulang semula pembelajaran, tak ke menyusahkan? Tolong lah eh.15 days ago by NUR SUZANISHA BINTI SULAIMNA    [ Send Maill ]Saya sangat tidak puas hati dengan agensi pusat memandu JOMBRO anak syarikat dari pusat memandu ZAINAB yang sangat tidak profesional melayan pelanggan, dan tidak berikan servis yang baik pada pelajar memandu, juga mengajar secara beramai2 menjadikan pelajar perlu menunggu lama untuk menunggu giliran. seorang pelajar hanya diberikan masa untuk belajar kereta selama 30 minit sahaja dah ianya menjelaskan mengikut sistem.

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code