Categories

UMobile

Posted :Wednesday, January 4, 2017; by KAMARUDIN BIN MOHD HUSAIN Send Maill   

Assalammualaikum.

Saya ingin buat aduan terhadap syarikat U Moblie,diatas keengganan syarikat tersebut membenarkan saya pindah ke talian Maxis dengan menggunakan nombor yang sama.

Saya telah banyak kali membuat pemohonan di Maxis, namun pihak U Moblie sengaja menolak pemohonan saya dengan pelbagai alasan.

Selain itu terdapat seorang individu dari pihak ketiga telah menghubungi saya dan menawarkan pemindahan rangkaian dari U Mobile ke Celcom, individu terbabit memberitahu saya dia tahu segala maklumat diri saya dan beliau juga tahu pemohonan pemindaan saya untuk pindah ke rangkaian Maxis.

Saya tanya individu terbabit bagaimana dia tahu tentang pemohonan pemindahan rangkaian telefon dan maklumat diri saya, beliau menjawap U Mobile yang memberi info saya kepada beliau.

Saya merasa kecewa dengan tindakan U Mobile yang sengaja menghalang dan menafikan hak saya sebagai penggunana.

Kamarudin Hussain
780908075695
0166585716

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Comments  :4 days ago by amirul    [ Send Maill ]Salam..
Saye sekeluarga telah melanggan plan umi30..tapi kenapa kelajuan nye mcm internet digi yang basic punya?..adakah masalah line disini? Sila beri penjelasan12 days ago by Shah rizal    [ Send Maill ]Selamat petang..
Umobile yang dihormati..aduan mengenai tiada kemudahan rangkaian 3g dan 4g dikawasan saya kuala kangsar,perak..disini saya agak sukar untuk melayari internet data disebabkan service yg kurang memuaskan..oleh itu saya berharap pihak tuan/puan dapat menyelesaikan masalah ini...sekian aduan dari saya..tq12 days ago by Shah rizal    [ Send Maill ]Selamat petang..
Umobile yang dihormati..aduan mengenai tiada kemudahan rangkaian 3g dan 4g dikawasan saya kuala kangsar,perak..disini saya agak sukar untuk melayari internet data disebabkan service yg kurang memuaskan..oleh itu saya berharap pihak tuan/puan dapat menyelesaikan masalah ini...sekian aduan dari saya..tq

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code