Categories

LARI SAMA LAKI LAIN

Posted :Saturday, October 28, 2017; by Born to win Send Maill   

Yageswary a/p thiagarajan 830721075532

Dear Friends, Dont forget to bookmark and submit your offers to social media websites listed here.It will bring more visibility, buzz and fast action to attend your Complaint

Complaint Related To LARI SAMA LAKI LAIN

Comments  :



49 days ago by Mpjbt    [ Send Maill ]



Buat je siaran Kat majalah 3 . Program yang sense ini baru dia rasa diri dia call girl popular Kan muka dia baru dia insaf mat tv3.Kita pun dapat program.Ada Tak number phone wanita in.pls info



49 days ago by TV3    [ Send Maill ]



Dah dapat belum adak anak apasal kau nak lain lagi nanti aku keluar Kan Kat majalah 3 baru kau insaf.memalukan kaum India lah.Macam Mana fikiran engkau ini.Kalau muda okalah terlalu lebih lah kamu.Nanti aku Tanya boss dulu show Kat majalah 3



49 days ago by Wali    [ Send Maill ]



Umur dah lebih 30 Cari yg kedua wow wow wow macam sial perangai you lebih baik kau pulang.Ingat macam lawa sangat ke.aduhai kau Tak ingat anak apasal.Terlalu gatal ke nanti aku jumpa aku tuang semut merah Kat lubang kau lebih sangat lah kau cepat balik lah Kang aku pulak yg bunuh kau



49 days ago by Gula    [ Send Maill ]



Dah jumpa belum geng aku ini wartawan majalah aku nak interview dgn wanita gatal konek ini nak buat rujukan



49 days ago by Sam    [ Send Maill ]



Joyus dia Mana ingat anak Dan suami yang pertama.Dia gasak je asal kan dia puas sex.Anak macam Mana pun dia Tak hairan langsung.dia kan yatim takde nilai hidup Tak fikir masa depan anak dia.Dia fikir sex je sebab tu yatim in gatal Cari kedua.Org macam dia Ni bagi mampus je Tak berguna hidup dalam dunia in.Umur dah atas 30 perangai macam badak sumbo.Lebih baik kau kembali sebelum aku jumpa yatim ini

 1  2  3  4  Next

Post Your Comment :

Name

required, use real name

Email

required, will not be published

Website Address

optional, will not be published

Your attitude towards Complaint

Agree Neutral Disagree

Confirmation Code