Categories

Most Commented Complaints

_

Posted :Wednesday, September 28, 2016 by ganggasree Send Mail

Illegal foringer bissness . at no. 25 lorng nagasari 10 tmn nagasari 13600 perai. Foringer no working permit

Company not display signboard at factory

Posted :Monday, July 24, 2017 by Lim han boon Send Mail

prefab metal Sdn bhd which is located in jalan seelong, senaI Johor does not display signage at their factory where they conduct their business. It is in violation of section 121 of SSM law and they are to be penalised with RM1000 fine.

TAWARAN RM150,000

Posted :Monday, April 11, 2016 by SALINAH BINTI BACHOK Send Mail

Dimaklumkan bahawa saya seringkali menerima surat tawaran dari BEST PRODUCTS yang mengatakan saya memenangi wang tunai berjumlah RM150,000 dengan syarat saya kena membeli barangan yang disyorkan bernilai bawah RM300.00. Setiap surat tawaran...

www.ina.com.my

Bahagian Pinjaman Perumahan

Posted :Friday, March 27, 2015 by TAN LIONG KEA Send Mail

Salam. Setiap kali saya membuat panggilan 03-88802000/2400 ke Perbendaharaan Malaysia, Bahagian Pinjaman Perumahan, saya akan menerima jawapan yang sama. Jawapan yang dirakamkan berbunyi: Anda merupakan panggilan ke 58, Semua operator kami...

Penghantaran barang pos laju lambat sampai

Posted :Monday, January 11, 2016 by Catherine Send Mail

Selamat pagi saya nak buat aduan menggenai service penghantaran pos laju yang sangat lambat.Saya telah menyemak melalui pos track & trace Barang tu bernombor Eh009050548my telah dikirimkan pada 5.1.2016 drpd dari PPL KAJANG dan sampai ke miri...

PPL KUCHING TAK BERTANGGUNGJAWAB DAN SERVIS POSLAJU TERUK

Posted :Saturday, June 7, 2014 by Nor Syazwani Bt. Abdul Wahab Send Mail

Slm sejahtera, Saya telah mengepos parcel mengandungi makanan dari Taiping ke Sarawak pada 4 Jun 2014. Menurut staff di PPL Taiping, parcel itu akn smpai selewat-lewatnye lusa iaitu pada 6 Jun 2014. Saya ada tracked parcel tersebut pada 5 Jun...

masalah line telefon

Posted :Thursday, December 11, 2014 by mohd zaqwan bin kamarulzaman Send Mail

asalamuialaikum dan salam sejahtera saya ingin memaklumkan bahawa di kawasan taman aman putra jinjang utara, Kepong. line telefon tiada di harapkan anda pihak syarikat komunikasi buat lah sesuatu, ini juga demi kepentingan dan keuntungan...

Unhealthy Racial Disharmony

Posted :Tuesday, July 30, 2013 by Aspalela Binti Ramly Send Mail

Deleted

Pemasangan pertukaran Unifi LEWAT!

Posted :Thursday, February 12, 2015 by azlan Send Mail

Saya mohon pemindahan perkhidmatan Unifi pada hari Khamis 5 Feb 2015 di TMpoint Titiwangsa. No rujukan permohonan saya 1-9745757741. Hari Jumaat 6 hb Feb pihak operator TM call saya di no hp saya 0129764557 bagi pembatalan internet di alamat...

https://www.tm.com.my/Home/Pages/Home.aspx

doktor dan staff yang x berapa nak beradap

Posted :Thursday, July 17, 2014 by jessica ak ungun Send Mail

Selamat sejahtera... Pagi tadi,saya telah datang ke poliklnik bintulu untuk berjumpa pakar kerana benjolan kelenjar saya yang makin banyak timbul..appointment jam 8 pagi,jadi saya dab kakak saya pun sampai jam 8 pagi...setelah selesai register...

Poslaju ??

Posted :Wednesday, December 2, 2015 by Bino Send Mail

Seriously pos laju really laju????? ..wtf ..penghantaran semenanjung proses dalam 1 hari ...to Sabah ??? when I check tracking no my parcel to Sabah ... no record found ???servis macam pukimak ..proses barang antra semenanjung ambil masa 1 hari...

penipuan

Posted :Tuesday, August 7, 2012 by Emir Rizal Bin Maaruf Send Mail

bapa saya menerima panggilan dari no 03-20535200 menyuruh bapa saya menyelesaikan sejumlah wang insuran motor yang hilang 5 tahun dahulu sebanyak rm7000. dia juga menyatakan sekiranya bayaran tidak dibuat, bapa saya akan diisytiharkan muflis. dan...

Pengurusan sangat lambat

Posted :Monday, April 23, 2012 by penunggang motor selalu di SAMAN Send Mail

Merujuk kepada Sekolah Memandu IDA di Patikang Ulu,Keningau Sabah. Pengurusan yang lembab. Kami sudah menunggu sekian lama untuk mengambil pakej lesen memandu B2 (motosikal). Sehingga kini masih tiada panggilan, hampir sebulan. apa suda...

http://wikimapia.org/10029568/Keningau-Institude-Driving-Academy-IDA

Complaint against Jaswinder at Disciplinary Board

Posted :Friday, July 25, 2014 by Jung Won Chang Send Mail

My name is Jung Won Chang. I'm Korean Property Investor into Malaysia Properties. Today, I really want to make a strong complain against a Malaysian Lawyer as below. JASWINDER GILL & ASSOCIATES Advocates & Solicitors No. 40A, 1st Floor,...

gerai makanan selepas gst

Posted :Wednesday, April 1, 2015 by NAZRUL ZULFIQAR BIN JAMALUDDIN Send Mail

Salam, saya Nazrul ingin membuat aduan berkenaan harga makanan di gerai sajian GJEE beralamat No 3, Jalan Meru Bistari A/2 Jelapang 30200 Ipoh. Setahu saya harga makanan asas lauk pauk tidak dikenakan GST sama sekali, tetapi hari ini 1 April 2015...

Masalah laluan lori hantu

Posted :Sunday, October 11, 2015 by Rahman B. Dahlan Send Mail

Saya mewakili penduduk di Kg. Batu 2 , Jalan Air Hitam Dengkil ingin membuat aduan tentang penggunaan jalan kampung oleh pengusaha lori berat ( hantu ) untuk mengangkut pasir dan tanah setiap hari. Jalan ini juga...

Problem on KTM Notice Board

Posted :Wednesday, November 25, 2015 by Chin Hwee Fong Send Mail

Salam Sejahtera. I am here to make some complaints on the issues i have found on KTM and hope that these problems will be solved in a short time. 1.For the new line Seremban - Tampin/Gemas, there is no update on this information at the other...

-

Barang tak sampai2!!

Posted :Tuesday, March 10, 2015 by dia Send Mail

Assalamualaikum.. Aku makin geram dan makin marah dengan servis yg poslaju bagi.. makin hari makin LEMBAT.. Da laa lembat lepas tu macam tak buat kerja pula.. kalau rasa tak suka hantar surat atau barang dari rumah ke rumah,, JANGAN LA BUAT...

staff makmal HTAR kurang ajar

Posted :Monday, April 13, 2015 by zahirah Send Mail

Saya di kehendaki mengambil ujian HB di makmal bangunan Rawatan Harian pd 14.4.2015 utk temujanji OnG saya pada hr tersebut,namun saya pergi ke makmal dalam jam 9.10-9.15am dan tiada sesiapa di sana,hanya notis bertulis iaitu " saya yang bertugas...

htar.moh.gov.my

LHDN Customer service hotline always busy

Posted :Monday, May 19, 2014 by Loh May Ping Send Mail

I have some issue with the tax payback and hence would like to get advice from LHDN on how to proceed further. However their customer service hotline 03 7713 6655 and headquarter phone 03 8318 8888 either never get through, no one answer or line...

www.hasil.gov.my